Hlavní obsah

Z těhotenství Sestini Hlaváčkové se na sociální síti raduje i její deblová parťačka

Praha

Andrea Sestini Hlaváčková čeká svého prvního potomka. Z radostné noviny, kterou ve středu česká tenistka oznámila na tiskové konferenci, se ale neraduje sama - na svém Instagramu šťastnou zprávu okomentovala i její současná deblová parťačka Barbora Strýcová.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

K těhotenství své deblové parťačky se vyjádřila i Barbora Strýcová.

Článek

Narodily se v Plzni přibližně ve stejnou dobu a znají se od dětství. Jejich cesty se pak ale trochu rozdělily. Obě sice byly úspěšné ve čtyřhře, avšak nehrály spolu - Barbora Strýcová vyhrála velké množství turnajů třeba s Ivetou Benešovou (a nejen s ní), Andrea Hlaváčková tvořila dlouho veleúspěšné duo H+H s Lucií Hradeckou - duo, které za sebou má řadu úspěchů včetně těch nejcennějších, tedy výher grandslamů.

V jednom velkém zápase se dokonce na kurtu potkaly jako soupeřky. Šlo o zápas o bronzovou medaili na olympiádě v Riu de Janeiru, kde Strýcová hrála s Lucií Šafářovou a Hlaváčková s Lucií Hradeckou. Tehdy jako šťastnější z kurtu odcházela Barbora Strýcová s Lucií Šafářovou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Andy dneska oznámila velkou věc a je to pro mě hodně osobní. Není totiž jen má deblová parťačka. S Andy se známe z Plzně od kočárku! Řešily jsme spolu naše první lásky, chodily na krasobrulení i tenis a prožily fakt mega věci. (Vaření z Kačera Donlda) V dospělosti se naše cesty na chvíli rozešly a byly jsme v kontaktu jen na turnajích. (Někdy ani to ne :-)Loni nás dal tenis zase víc dohromady a tím jsme obnovily i dětské přátelství. Jako bych se vrátila o 20 let zpět v čase. Jsem rada , ze se zase mame. Držím palce ať vše klapne, pupkáči! @andreasestinihlavackova 😘 Jen pro info: Na druhé fotce jsme se proste v Tokiu nějak nafoukly.

Příspěvek sdílený Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova),Úno 6, 2019 v 10:36 PST

V poslední době se jejich cesty opět propojily - utvořily úspěšný deblový pár a podle všeho se zase spřátelily i v osobním životě. Není proto divu, že se k těhotenství Hlaváčkové na svém Instagramu oficiálně vyjádřila i Strýcová. V příspěvku vzpomíná na společně trávené dětství, ze kterého připojila i fotografii. A zmiňuje i to, jak se jejich cesty rozdělily a jak se později se svojí kamarádkou zase našly. "Loni nás dal tenis zase víc dohromady a tím jsme obnovily i dětské přátelství. Jako bych se vrátila o 20 let zpět v čase," uzavírá Strýcová.

Reklama