Hlavní obsah

Zamilované hvězdy zaskočil Federer. Jak je legendární Švýcar rozesmál?

Tenistka Elina Svitolinová a tenista Gaël Monfils už spolu nějakou dobu randí. Dokonce si spolu založili instagramový účet nazvaný G.E.M.S. life, na němž informují své fanoušky, co zrovna dělají. Nyní je chtěli pozdravit z turnaje v Dubaji. Nebyli však sami, k natáčení se připletla tenisová legenda a byla legrace.

Foto: Profimedia.cz

Elina Svitolinová a Gaël Monfils.

Článek

Nejsou jen rivaly, mimo kurt se spolu umí i zasmát. O jednu takovou legrační scénu se postaral i Roger Federer, když zaskočil tenisový pár, Elinu Svitolinovou a Gaëla Monfilse. Ti spolu již nějakou dobu chodí a na Instagramu si založili společný účet nazvaný G.E.M.S. life, na kterém zveřejňují, jak se mají a co dělají.

Teď chtěli pozdravit své fanoušky z turnaje v Dubaji, kde právě Monfils hraje. „Ahoj lidi. Jsme v Dubaji, máme se dobře a užíváme si života. Jen jsme vás chtěli pozdravit. Je to tady úžasné,“ vyprávěli střídavě, když v tom se za nimi objevil legendární tenista a všechny rozesmál.

„Ahoj lidi. Jak se daří G.E.M.S. na instagramovém účtu? Všechno v pořádku?“ ptal se Roger Federer. „Dobře,“ smáli se Svitolinová s Monfilsem, když dvacetinásobný grandslamový vítěz odcházel a mával. Federer i Monfils se v Dubaji dostali už do semifinále a pokud oba svá utkání vyhrají, narazí na sebe ve finále.

Na Monfilse čeká talentovaný Řek Stefanos Tsitsipas. Hráči se doposud spolu střetli dvakrát, loni zvítězil Tsitsipas, letos mu Monfils porážku vrátil v Bulharsku. I Federer v semifinále narazí na talentovaného mladíka. S Chorvatem Bornou Čoričem si zahrál už čtyřikrát. Dvakrát prohrál, dvakrát nad ním zvítězil. Teď však bude mít švýcarský tenista ještě větší motivaci, pokud by vyhrál, byl by zase blíž k zisku svého stého titulu.

Reklama

Související témata: