Hlavní obsah

Tenisté a deštivý den. Komik využil přírodní sprchu, německý talent si našel nového kamaráda

Miami/Praha

Déšť ustal a tenisový turnaj v Miami se mohl ve středu naplno rozběhnout. Během deštivého úterý však musel být program přerušen a tak se tenisté museli zabavit jinak. Někteří šli za zábavou, kterou jim připravily děti, další navštívili třeba psí a kočičí útulek. Komik Denis Shapovalov pak déšť využil po svém.

Foto: Sport.cz

Alexander Zverev a John Isner se štěňaty.

Článek

Novak Djokovič je nejen fenomenálním hráčem, ale také je považován za největšího tenisového baviče. V poslední době má však v tomto ohledu velmi silnou konkurenci, Denise Shapovalova. Kanadský mladík rozesmál publikum na nedávném turnaji v Indian Wells, když vítězství nad Marinem Čiličem oslavil rapem.

Nyní své fanoušky Shapovalov baví na sociálních sítích videem, na němž tráví čas u bazénu, i když prší. Shapovalov je sice z deště nejdříve překvapený, avšak nepříjemná situace ho neodradí a využije ji po svém. Namydlí se, užije si přírodní sprchu a poté skočí do bazénu.

To Alexander Zverev, Jelena Ostapenková, Belinda Bencicová a John Isner zašli během deštivého dne do psího a kočičího útulku, kde si pohráli s roztomilými štěňátky. Jedno z nich dokonce okouzlilo Zvereva natolik, že se rozhodl ho adoptovat a po vyřízení všech potřebných dokumentů si ho odveze do Monte Carla, kde bydlí.

„Znáte to, majitel si nevybírá psa, ale pes si vybírá majitele. Tenhle přišel ke mně a pořád se na mě díval. Tak jsem ho pohladil. Pak za mnou pořád chodil. Pokaždé, když jsem se zastavil, sedl si a zase se na mě díval. Vůbec ode mě nechtěl odejít,“ vysvětloval Zverev na webu ATP. „Vypadá to, že se mu u mě v náruči líbí, tak si ho rád odvezu,“ dodal německý tenista.

Reklama

  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík