Hlavní obsah

Tenisové krásky se daly na zpěv. Podívejte se, jak zvládly společný duet

Nuda? Kdepak! Agnieszka Radwaňská loni na podzim ukončila svou úspěšnou kariéru. Po odchodu do důchodu bývalá tenistka ale rozhodně neodpočívá. Naopak. Má mnoho nových aktivit. Nejenže září v taneční soutěži, ale dala se i na zpěv. Podívejte se, jak s Caroline Wozniackou nazpívala duet.

Foto: Profimedia.cz

Agnieszka Radwaňská a Caroline Wozniacká.

Článek

Agnieszka Radwaňská má nejen tenisové nadání, ale talentovaná je také v tanci a zpěvu. Bývalá, velmi oblíbená, tenistka ukončila svou kariéru loni na podzim. Fanouškům z očí ale rozhodně nezmizela a fandit jí můžou dál. Nyní třeba v polské verzi taneční soutěže Dancing with the Stars.

Tady to Radwaňská rozjíždí na parketu po boku tanečníka Stefana Terrazzina a úspěšně už zvládla několik kol. Kromě trénování tanečních kreací se vítězka Turnaje mistryň dala také na zpěv. Se svou velkou kamarádkou, tenistkou Caroline Wozniackou, nazpívaly duet o jejich největší vášni.

Píseň Milujeme náš tenis je dvojjazyčná a uslyšíme v ní jak polštinu, tak angličtinu. „Při příležitosti rozloučení s mou kariérou mi bylo nabídnuto nahrát tuto písničku s Caroline Wozniackou,“ uvedla Radwaňská v polských médiích. „Souhlasila jsem, protože tohle bylo jedním z mých dávných přání,“ přiznala bývalá světová dvojka.

„Ukončení tenisového dobrodružství se pro mě stalo příležitostí k realizaci dalších zajímavých výzev,“ dodala hráčka, kterou fanoušci zvolili šestkrát nejoblíbenější tenistkou roku. Posuďte sami, jak tenisové krásky tuto výzvu zvládly a zda se píseň může stát hitem.

Reklama