Hlavní obsah

Nová filmová hvězda? Bývalá světová jednička září v reklamním spotu

Monterrey/Praha

Místo kulek tenisové míče, místo westernových hrdinů hvězdní tenisté. Ti netradiční upoutávkou lákají na právě probíhající turnaj a challenger v mexickém Monterrey. Podívejte se, jak své role zvládli bývalá světová jednička Angelique Kerberová a Feliciano López.

Foto: Mark J. Terrill, ČTK/AP

Německá tenistka Angelique Kerberová.

Článek

Western na vás v tomto městečku dýchá z každého koutu. Starší muž řídí koňský povoz a vzadu na voze klučina střílí! Avšak tenisáky. Jeden za druhým je odpaluje Angelique Kerberová ve videoklipu, který láká na ženský turnaj a mužský challenger v mexickém Monterrey.

Většina míčků skončí v ulicích města, ve svatebním dortu, nebo někoho trefí. Avšak Feliciano López se dokáže bránit, jako správný tenista ho bekhendem odpálí.

Tak, jak to jde Kerberové s tenisovými míčky v upoutávce, daří se jí zatím i na turnaji. V úvodním kole si poradila se Slovenkou Kristinou Kučovou 7:6 a 6:2. V osmifinále však na ni čeká těžší soupeřka, talentovaná Češka Karolína Muchová. Spolu se střetly nedávno na turnaji v Miami.

Dvaadvacetiletá Muchová svou mnohem zkušenější soupeřku zaskočila, když ovládla první set 6:3. Zkušená Kerberová se však otřepala, zabrala a druhý a třetí set získala poměrem dvakrát 6:3. Muchová se tak pokusí trojnásobnou grandslamovou vítězku opět dostat pod tlak a prohru jí vrátit.

Do osmifinále se probojovala na challengeru i druhá hvězda videoklipu, Feliciano López. Bývalá světová dvanáctka se v něm utká s Němcem Dominikem Koepferem.

Reklama