Hlavní obsah

Pozdvižení v Bratislavě! Cibulková přijela s trofejí domů, fanoušci ji čekali už ve Vídni

Ivan Vilček (Bratislava)ČTKSport.czPrávo

Pokřiky, kyticemi květin i transparentem přivítali přátelé a fanoušci slovenskou tenistku Dominiku Cibulkovou na vídeňském letišti, kam dnes přiletěla po vítězství na Turnaji mistryň v Singapuru. Po následném přesunu do Bratislavy ji před autogramiádou v jednom z hotelů čekal rozvinutý červený koberec.

Dominika Cibulková, slovenská vítězka Turnaje mistryňVideo: Ivan Vilček, Právo

 
Článek
Fotogalerie

„Původně jsme měli ze Singapuru odletět na dovolenou na Maledivy, ale chtěla jsem úspěch oslavit i doma. Půjčili mi pohár pro vítězku, protože repliku ještě neměli hotovou a museli bychom na ni čekat dva týdny. Originál musím pak vrátit do Londýna," řekla Cibulková na tiskové konferenci v Bratislavě.

Cibulková poté absolvovala autogramiádu. Dominika se ochotně podepisovala každému zájemci a fotografovala se s fanoušky.

Pátá hráčka světového žebříčku netajila, že jí turnaj dodal sebevědomí. "Nebyla bych tu bez toho, abych byla šťastná mimo tenis a abych měla kolem sebe lidi, které mám ráda. Poté přichází tenis a výsledky," uvedla Cibulková, která se v létě provdala za dlouholetého přítele Michala Navaru. Dodala, že jejím snem vždy bylo vyhrát grandslam, což by v kariéře ještě chtěla dokázat.

Organizátoři slovenských oslav úspěchu Cibulkové neponechali nic náhodě. Pro tenistku připravili luxusní limuzínu s nápisem "Vítej Domi. Champion" a s fotografii Cibulkové s vítěznou trofejí. Na podpis čekali fanoušci již před začátkem autogramiády, jeden z nich například přinesl tenistce červenou růži.

Cibulková řekla, že si od tenisu nyní tři až čtyři týdny odpočine. "Potřebuji dobít baterky a být hladová po tenisu. Potřebuji si oddechnout," uvedla.

Před středečním odletem na dovolenou si hráčka naplánovala soukromou oslavu i schůzku s prezidentem Andrejem Kiskou. Hlava státu vysekla tenistce po jejím triumfu na Turnaji mistryň prostřednictvím sociálních sítí poklonu nadpisem "Nejlepší z nejlepších".

Reklama