Hlavní obsah

Kvitová má stehy venku. Zase jsem to já a má ruka, směje se tenistka

Dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová má stehy po operaci ruky venku. Léčba probíhá podle přání lékařů. Česká tenistka byla přepadena 20. prosince ve svém bytě v Prostějově, kdy ji neznámý pachatel při potyčce pořezal na levé ruce, kterou tenistka hraje. Podle prvních prognóz na konci roku by měla být Kvitová až půl roku bez tenisu.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Tenistka Petra Kvitová se vrátila z nemocnice, už se zase směje.

Článek

„Ahojte! Chtěla jsem se s vámi podělit o dobré zprávy. Mé stehy po operaci jsou venku, hojí se to zatím dobře. Jsem ráda, že jsem to zase opět já a má ruka. Rehabilituji a zůstávám pozitivní jako vždy," napsala Kvitová na svůj facebookový profil, který sleduje téměř 660 tisíc fanoušků.

Kvitová se podrobila v nemocnici ve Vysokém nad Jizerou operaci pár hodin po incidentu, kde jí lékaři sešívali levou ruku bezmála čtyři hodiny. Rekonvalescence potrvá několik měsíců. Na turnaje se bývalá světová dvojka bude moci vrátit podle odhadů nejdříve ve druhé polovině příštího roku.

"Je mi jedno, jak dlouho to potrvá. Tři měsíce, půl roku, rok. Jednoho dne se chci vrátit a udělám pro to všechno," řekla ještě před Štědrým dnem.

Reklama

Související témata: