Hlavní obsah

Nejodvážnější outfit na AO? Tenisová kráska ukazuje holé bříško i prosvítající podprsenku

Patří mezi nejkrásnější tenistky na světovém okruhu a i fanoušci u protinožců ji zbožňují. Dokonce tak moc, že Kanaďanku Eugenii Bouchardovou několik posledních let během Australian Open podporuje fanklub složený z australských studentů, kteří dvaadvacetiletou rodačku z Montrealu během jejích zápasů na prvním grandslamu sezóny bouřlivě povzbuzují.

Fanoušci Bouchardové

 
Článek
Fotogalerie

Nejinak tomu bylo naposledy, kdy kdysi pátá hráčka žebříčku WTA postoupila ve dvou setech do třetího kola Australian Open přes Číňanku Pcheng Šuaj. „Děkuju za podporu, miluju vás! Nebojte se, později spolu určitě zajdeme na drink," vzkázala mladým mužům Bouchardová.

Své fanoušky však Kanaďanka, která se v roce 2014 dostala až do finále Wimbledonu, kde nestačila na Petru Kvitovou, nepotěšila jen výhrou, ale i výstředním a provokativním oblečením.

K zápasům v Melbourne totiž nastupuje v krátkém bílém tričku. Diváci tak zejména při podáních můžou vidět její vypracované bříško, přes tenké tričko navíc prosvítá podprsenka.

Dnes 47. hráčka žebříčku věří, že se jí podaří překonat nevyvedené poslední dvě sezóny a naváže na životní rok 2014. V Austrálii zatím ve dvou kolech neztratila ani set a v noci na pátek si zahraje s Američankou Vandewegheovou o postup do osmifinále.

Reklama

Související témata: