Hlavní obsah

Jednou budeš šampiónkou, vzkázal Kristýně Plíškové herec Russell Crowe

Praha

Na Australian Open vypadla ve třetím kole. Po porážce se světovou jedničkou Angelique Kerberovou byla smutná. Náladu Kristýně Plíškové však zvedl populární herec Russell Crowe, který ji po utkání ocenil. „Kristýno, jednou budeš šampiónkou,“ napsal na sociální sítě.

Foto: Dita Alangkara, ČTK/AP

Kristýna Plíškova při utkání s Němkou Angelique Kerberovou.

Článek

První set se Kristýně Plíškové vůbec nepovedl. Světová jednička Angelique Kerberová ho vyhrála za dvacet minut poměrem 6:0. Ve druhém už česká tenistka prohrávala 0:2, avšak na chvíli se zvedla a otočila na 3:2. Devětadvacetiletá Němka však zabojovala a nakonec osmapadesátou hráčku světa ve druhé sadě porazila 6:4.

Výkon Plíškové však neunikl pozornosti populárního herce Russela Crowa, držitele Oscara za hlavní roli ve slavném filmu Gladiátor. „Kristýno, jednou budeš šampiónkou, budeš-li chtít...,“ napsal dvaapadesátiletý Crowe na Twitteru. „Jsi silnější, než si uvědomuješ. Čest a síla,“ dodal dále rodák z Nového Zélandu.

„Je to můj oblíbenec. Je to od něj milé, asi tenisu rozumí,“ řekla českým novinářům v Melbourne čtyřiadvacetiletá rodačka z Loun, kterou na Australian Open čeká ještě čtyřhra po boku Švýcarky Viktorije Golubičové.

Reklama

  6 : 5 Kosťuková - Vondroušová 6 : 5 probíhá Živě
20240420T17 : 15:00+0200
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková
Vondroušová
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články