Hlavní obsah

Ruka na svůdném stehně tenistky patří hokejistovi. Kanadská kráska má čas randit

V Austrálii se stala vítězkou. Tedy ne tenisového grandslamového klání, ale co se týče odvážného outfitu. Ukázala nejvíc. Ale na kurtu to s Eugenií Bouchardovou při Australian Open nijak zvlášť dobře nedopadlo. Skončila brzy a mohla vyrazit za zábavou. A hned se také pochlubila na sociálních sítích.

Foto: Kin Cheung, ČTK/AP

Eugenie Bouchardová ještě při Australian Open.

Článek
Fotogalerie

I v Melbourne měla tradiční zástup fanoušků. A nejen jim toho dost ukázala ze svých půvabů. Předvedla holé bříško i prosvítající podprsenku. Ale jen krátce, vypadla ve třetím kole s Američankou Coco Vandewegheovou, a tak mohla vyrazit za exotikou. A podle všeho ne sama, jak ukazují obrázky ze sítí.

 

💞

Fotka zveřejněná uživatelem Genie Bouchard (@geniebouchard),Led 29, 2017 v 2:42 PST

U mořského břehu se fotila s borcem s vysportovaným tělem. Tenistka zůstala tajnůstkářská. A tak fandové zapátrali po sítích a vyšlo jim z toho - podle tetování a šortek - jméno partnera: Jordan Caron. Hokejista momentálně nepříliš úspěšný. V NHL hrál naposledy v minulé sezóně, v téhle účinkuje v AHL. A teď ani tam ne. V minulých dnech kdesi v Portoriku obhospodařoval svůdné partie kanadské tenistky a nalaďoval ji na lepší notu.

Bouchardové poslední doba nepřinesla nejlepší tenisové zážitky, v žebříčku je až v páté desítce. Sexy fotkami ale poutá pozornost.

 

Paradise

Fotka zveřejněná uživatelem Genie Bouchard (@geniebouchard),Led 28, 2017 v 12:01 PST

 

Holding the essentials: coconut & doritos

Fotka zveřejněná uživatelem Genie Bouchard (@geniebouchard),Led 29, 2017 v 2:05 PST

Její partner je na nich zachycen jen jaksi útržkovitě, ale je zřejmé, že po delší době už asi je zase zadaná.

Reklama

Související témata: