Hlavní obsah

Budoucí dvojnásobný tatínek se vrací na kurty dříve než čekal, zahraje si v Acapulku

Praha

Dvanáctinásobný grandslamový vítěz je fit a na kurty se vrátí dříve, než původně plánoval. Devětadvacetiletý Novak Djokovič přijal divokou kartu a příští týden se představí na turnaji v Mexiku. "Chyběl jsem vám?" dráždil fanoušky na internetu.

Foto: Profimedia.cz

Novak Djokovič.

Článek

„Skvělá zpráva. Zpátky na kurtu mě už uvidíte příští týden v Acapulku. Chyběl jsem vám?“ napsal srbský tenista na svém Twitteru. Rodák z Bělehradu toho v letošní sezóně zatím moc neodehrál. Začátkem ledna sice v Dauhá ve finále porazil světovou jedničku Andyho Murrayho, na Australian Open však skončil už ve druhém kole, když prohrál s Uzbekem Denisem Istominem.

Od té doby se objevil pouze v Davis Cupu. Začátkem února pomohl Srbům k postupu do čtvrtfinále, avšak už tehdy hrál s bolavým ramenem. V plánu měl návrat na kurty až 9. března na turnaji v Indian Wells. Rameno už je ale v pořádku, a tak přijal divokou kartu do Acapulka, kde se začne hrát příští pondělí.

Kromě světové dvojky by se na turnaji v Mexiku měli představit i další hráči z Top Ten - Milos Raonic, Rafael Nadal, Marin Čilič a Dominic Thiem. Chybět by neměl ani uzdravený Juan Martin del Potro či bouřlivák Nick Kyrgios.

Ještě jednu šťastnou zprávu má podle srbského tisku Novak Djokovič připravenou pro své fanoušky. S manželkou Jelenou očekávají v létě narození druhého potomka.

Reklama

Související témata: