Hlavní obsah

Uzdrav se, Petro, hlásá banner v Indian Wells. Na zraněnou hráčku stále všichni myslí

Indian Wells/Praha
Aktualizováno

Tenisový svět na ni nezapomněl. Ačkoli se Petra Kvitová zotavuje z poranění levé ruky a nemůže tak hrát, pořadatelé turnajů na ni stále myslí. Tentokrát v Indian Wells umístili velký banner s její fotkou a přáním brzkého uzdravení.

Foto: Sport.cz

Petra Kvitová se na Lanzarote vyfotila již bez bandáže na zraněné levé ruce. Vlevo triatlonista Andreas Raelert a vpravo oštěpař Thomas Röhler.

Článek

Petra Kvitová se pomalu zotavuje z vážného poranění levé ruky, které utrpěla na konci loňského roku, když byla přepadena ve svém bytě. Šestadvacetiletá tenistka po incidentu musela podstoupit operaci šlach a nyní ji čeká dlouhá rehabilitace. Vše naštěstí vypadá, že probíhá bez komplikací, a tak dvojnásobná wimbledonská vítězka minulý týden vyrazila na Kanárské ostrovy na soustředění.

Na ostrově Lanzarote v oblíbeném Clubu La Santa nabírá fyzičku a ze světových sportovních hvězd není jediná, která si toto populární místo k přípravě vybrala. Na fotce z Instagramu je ve společnosti Thomase Röhlera, olympijského vítěze v hodu oštěpem a triatlonisty Andrease Raelerta.

Tento týden je na programu turnaj v Indian Wells a pořadatelé v tenisovém areálu umístili velký banner s fotkou Petry Kvitové. „Uzdrav se, Petro!“ hlásá vzkaz a k přání se přidávají i ostatní hráčky. „Jak milé gesto. Doufám, že se to hojí dobře,“ okomentovala text na sociálních sítích americká tenistka Irina Falconiová.

„Moc pěkné,“ napsala Kanaďanka Eugenie Bouchardová. A na oficiálním twitterovém účtu Indian Wells se objevilo poděkování. „Jsme rádi, že se vám naše gesto líbí. Petra nám chybí.“ Léčba Kvitové by měla trvat přibližně půl roku, tak snad vše bude probíhat podle plánu, aby se na kurty mohla vrátit co nejdříve.

Reklama

Související témata: