Hlavní obsah

Superúder! Del Potro vyškolil soupeře a diváci bouřili, Djokovič se má na pozoru

Proslul především zabijáckým forhendem, ale někdejší vítěz US Open Juan Martín del Potro ukazuje, že kromě dělových ran zvládá i technicky mimořádně obtížné údery. Jeho lob z utkání druhého kola v Indian Wells proti krajanovi Federiku Delbonisovi sklidil bouřlivý aplaus.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Úžasný lob Juana Martína del PotraVideo: sntv

 
Článek

Delbonis v první sadě podával za nepříznivého stavu 1:3. Po vysokém returnu od svého soupeře si vytáhl slavnějšího krajana stopbalem k síti. Následně ho přeloboval a zdálo se, že má fiftýn v kapse.

Jenže Del Potro zády k síti úderem mezi nohama brilantně kontroval ještě preciznějším lobem. Delbonis neměl proti přesně umístěnému míčku nárok, stejně jako v celém utkání, které prohrál 6:7, 3:6.

Del Potro tak slavil postup a může se těšit na odvetu se světovou dvojkou Novakem Djokovičem, jemuž podlehl před pár dny na turnaji v Acapulku.

„Teď jdu znovu na Del Potra a vím, že do toho musím dát všechno. Nemůžu si teď dovolit zvolnit a dívat se v pavouku dál, protože hned v příštím kole na mě čeká velmi těžký soupeř," uvědomoval si po vítězství nad Britem Kylem Edmundem Djokovič.

Reklama

Související témata: