Hlavní obsah

Vítězka dvou grandslamů hlásí dřívější návrat, uvidíme ji už ve Wimbledonu

Praha
Aktualizováno

Své fanoušky mile překvapila. Victoria Azarenková v pondělí dopoledne na svém Twitteru uvedla, že se na kurty hodlá vrátit dříve, než původně měla v plánu. Sedmadvacetiletá Běloruska se chce rozehrát na zatím neuvedeném turnaji v polovině června, aby se poté mohla zúčastnit slavného Wimbledonu.

Foto: Sport.cz

Victoria Azarenková.

Článek

„Ahoj, všichni. Mám pro vás samé dobré zprávy," napsala na své sociální sítě Victoria Azarenková. „Moje tréninky se vyvíjejí dobře a cítím, že už jsem připravená zase začít hrát. Navíc Leo také říkal, že by se rád podíval do Londýna a na Wimbledon," pokračovala sedmadvacetiletá Běloruska.

„Nyní doladím program. Před Wimbledonem bych chtěla odehrát ještě jeden turnaj. Budu vás včas informovat, který to bude. Děkuji vám za podporu a uvidíme se dříve," uzavřela bývalá světová jednička.

 

New dance moves "The Hurdles" 😂💃🏼

Příspěvek sdílený Victoria Azarenka (@vichka35),Kvě 2, 2017 v 3:03 PDT

Mohlo by se jednat o turnaj na Mallorce, neboť jeho ředitel Toni Nadal nedávno prohlásil, že ve středu 24. května oznámí Top senzaci. V zákulisí se spekulovalo, že tím překvapením by mohla být právě Victoria Azarenková, která původně plánovala, že se po mateřské pauze vrátí na kurty na přelomu července a srpna na turnaji ve Stanfordu.

Dvojnásobná vítězka Australian Open přerušila kariéru loni v červenci, když oznámila, že s přítelem očekává narození potomka. Svým fanouškům, ale tehdy zároveň vzkázala, že se bude chtít k tenisu vrátit. Syn Leo se jí narodil na konci prosince. Tři měsíce po porodu začala už s tréninkem. Zpátky do světové špičky by měl Azarenkovou přivést její nový trenér Michael Joyce, se kterým se pilně připravuje. „Chci, aby na mě byl můj syn pyšný," prohlásila nedávno Azarenková.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori