Hlavní obsah

Barboro, nešla bys se mnou na večeři? Strýcovou fanoušek překvapil, její reakce však ještě víc

Stejně tak jako je na kurtech známá svými impulzivními reakcemi, kdy v případě nespokojenosti se svými výkony nejde pro ostřejší slovo daleko, dokáže česká tenistka Barbora Strýcová ukázat i smysl pro humor. Potvrdila to v pondělí na turnaji v anglickém Birminghamu po výhře 6:3, 6:3 v prvním kole nad Julií Putincevovou z Kazachstánu.

Foto: Peter Cziborra, Reuters

Barbora Strýcová na turnaji v Birminghamu.

Článek

Nasazená osmička vstup do travnaté sezóny bez potíží zmákla, proti Putincevové ani jednou neztratila svůj servis, takže po utkání mohla být navýsost spokojená.

A dobrou náladou skutečně oplývala. Ukázalo se to bezprostředně po skončení zápasu přímo na dvorci při rozhovoru s moderátorem. Ten jednatřicetileté rodačce z Plzně tlumočil vzkaz jejího fanouška Stevea.

„Barboro, hrozně rád se dívám, jak hraješ. Vím, že jsi vdaná, ale existuje nějaká šance, že bychom nějaký večer v tomto týdnu zašli na večeři?" slyšela Strýcová a musela se začít smát.

A ani při následné odpovědi se jí nepodařilo zachovat kamennou tvář. „Ahoj Steve, tak za prvé, vdaná nejsem," znovu se rozchechtala Strýcová, jejímž partnerem je herec a zpěvák David Kraus.

„Mám přítele. Ten tu se mnou ale není, takže bychom na tu večeři, snad, mohli zajít," nevzala Češka svému obdivovateli naději.

Reklama

Související témata: