Hlavní obsah

Hrubé urážky zaskočily tenistku. Chodí mi také horší věci, mně i rodině hrozí smrtí, píše Strýcová

Praha

Tady končí legrace. Česká tenistka Barbora Strýcová čelí drsným atakům fanoušků. Na sociální síti se do ní pustili nejspíš sázkaři, když vypadla v Birminghamu ve druhém kole s Australankou Ashleigh Bartyovou. „Chodí mi i horší věci, třeba výhružky smrtí," přiznala česká tenistka.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Birmingham, Strýcová - BartyováVideo: sntv

 
Článek

Fanoušci jí často říkají Báro, milují její výstřelky, když se na kurtu zlobí, nadává. Líbí se jim její živelnost. Naposledy třeba všechny pobavila, když s vtipem reagovala na nabídku zajít si s fanouškem během turnaje na večeři. Jenže teď Strýcová zveřejnila na sociální síti, jak na ni lidé útočí.

„Tohle nebude veselý příspěvek. Nikdy jsem se neschovávala před fanoušky, ale ráda bych Vám ukázala i pár reakcí, které mi chodí po prohraných zápasech. Jste zklamaní, zapnete telefon a pak...," napsala tenistka ve čtvrtek večer.

Poté, co v Birminghamu brzy vypadla, byla zklamaná. Další ránu dostala poté, co se podívala na vzkazy plné nadávek. „Idiotko, prohrála jsi moje peníze, tou svojí stupidní hrou," útočil ve vzkazu jeden z přispěvatelů. „Jdi do pr...e."

A další byl hodně podobný. „Dneska jsem na tebe nevsadil, ale protože jsi prohrála, strč si raketu do zadku. Jdi do pr...e, jsi české h...o," přidávají se další. Vše doplňuje řada hanlivých symbolů se vztyčeným prostředníčkem.

„Chodí mi i horší věci, třeba výhružky smrtí mně a mojí rodině, naposledy to bylo před dvěma týdny," upozornila ve svém příspěvku na nechutné jednání. „Vím, že nejsem jediná, tohle je holt odvrácená stránka tenisu. Pokud se nechcete uzavřít před světem, nejde s tím asi nic moc dělat.... Ale uvědomte si prosím, že i na kurtech běhají lidé....," napsala zklamaná tenistka.

Reklama