Hlavní obsah

Pláč vystřídal úsměv. Šafářová si s parťačkou po hororu zase zpívají a tančí

Strach o kamarádku a deblovou parťačku, to zažila před pár dny tenistka Lucie Šafářová ve Wimbledonu. Šok a horor v přímém přenosu, který se neobešel bez slz. Bethanie Matteková-Sandsová si při náběhu na síť vážně poranila koleno. Američanka si vykloubila čéšku. Po pár dnech už je oběma tenistkám zase do zpěvu.

Foto: Profimedia.cz

Bethanie Matteková-Sandsová v bolestech. Po zranění musela být odvezena sanitkou z kurtu, zápas druhého kola nedohrála.

Článek

Američanka dvacet minut ležela na kurtu, skončila s kyslíkovou maskou na obličeji a byla převezena do nemocnice. To vše po zranění ve druhém kole, kde hrála dvouhru s Rumunkou Soranou Cirsteaovou.

„Ani události posledních dnů nás nezastaví! Děkuji ShaunT za úžasnou podporu, pozitivitu a choreografii pro nás! Beth je bojovník!" napsala v pondělí Šafářová na svém facebookovém profilu a přidala s kamarádkou zpívající video, které se neobešlo bez jejich klasického tančení.

Šafářová s Mattekovou-Sandsovou patří mezi sehrané dvojice, které slaví ve čtyřhře úspěchy. Společně mají pět grandslamových titulů. Vítězství jim chybí pouze z Wimbledonu. Letos ho už nezískají.

„Jsem hluboce zasažena tím, co se stalo mé nejlepší přítelkyni. Ošklivě se zranila. Moc na ní myslím. Doufám, že se brzo uzdraví. Je to největší bojovnice a jeden z nejsilnějších lidí, jaké znám," napsala česká tenistka na svém instagramovém účtu krátce po zranění.

Dnes už si obě opět zpívají.

Reklama