Hlavní obsah

Hříšnice znovu na scéně! Kráska před US Open svádí fanoušky

New York/Praha

Grandslamové US Open otvírá brány a ruská tenisová kráska Maria Šarapovová ví, jak zapůsobit! Bývalá světová jednička čerstvými snímky na Instagramu navnadila své příznivce. Lascivní pohled, sexy křivky poodhaleného těla a vyzývavá póza přivádějí fanoušky do varu!

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ruská tenistka Maria Šarapovová během utkání finále Fed Cupu.

Článek

Třicetiletá Šarapovová se v dubnu vrátila k tenisu po patnáctiměsíčním trestu za užívání zakázaného meldonia.a od organizátorů US Open dostala volnou kartu k účasti v hlavní soutěži. "Díky, US Open. Je to něco mimořádného. Mám z toho husí kůži," napsala následně Ruska na Twitteru.

Na grandslamu se tak šampiónka z New Yorku z roku 2006 objeví poprvé od loňského Australian Open. Letos na Roland Garros nestartovala kvůli tomu, že jí organizátoři coby dopingové hříšnici odmítli udělit volnou kartu, následně byla připravena absolvovat kvalifikaci na Wimbledon, kvůli zranění nohy však nakonec vynechala celou sezónu na trávě.

 

Digital @dujourmedia Cover Glam by @hairbyadir @karayoshimotobua @petraflannery

Příspěvek sdílený Maria Sharapova (@mariasharapova),Srp 24, 2017 v 12:35 PDT

Vrátila se až na konci července ve Stanfordu, kde vyhrála jeden zápas, ale k dalšímu už nenastoupila vinou zranění ruky. Kvůli němu se také následně ohlásila z turnajů v Torontu a Cincinnati. Mezitím představila svoji autobiografii "Unstoppable: My life so far" (Nezastavitelná: Můj dosavadní život)

V New Yorku ji čeká na úvod přetěžká soupeřka, aktuální světová dvojka Simona Halepová. Duel s běhavou Rumunkou, která útočí na pozici současné královny žebříčku WTA Karolíny Plíškové, je na programu v úterý od 1:00 SELČ.

Reklama

  Bejlek - Blinkovová dnes 17 : 30
20240424T17 : 30:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík