Hlavní obsah

Největší soupeř? Létající hmyz! Tenistka spadla ze židle, pak se bránila botou

New York/Praha

Kdepak na kurtu. Americká tenistka Sloane Stephensová se zatím na US Open nejvíc zapotila na tiskové konferenci. Po čtvrtfinálové výhře nad Anastasijí Sevastovou totiž čelila před novináři útoku hmyzu. Kvůli němu spadla ze židle a pak se před dotěrným hmyzem dokonce bránila vlastní botou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sloane Stephensovou přepadl na tiskovce hmyzVideo: sntv

 
Článek

V očích se jí zračil úžas. Takhle nahnáno nejspíš americká tenistka neměla na kurtu během celého US Open v žádném ze zápasů. Při tomhle představení na tiskovce se ale novináři nestačili divit, jak s mladou tenistkou může zamávat létající hmyz.

Stephensová normálně odpovídala na otázku, jenže když zjistila, že kolem ní poletuje hmyz, soustředila na něj pozornost. „Ó můj bože," prohodila. Následně se za stolem začala krčit a dokonce se poroučela s výkřikem k zemi. Novináři se všemu jen smáli a zírali na nečekané představení. „Co se to děje," ozývalo se z pod stolu.

Následně se mladá Američanka vrátila na židli, ale spolu s jedním z organizátorů ji více než média zajímal hmyzí útočník. Na pomoc si dokonce vzala botu a číhala, zda nebude znovu čelit nějakému ataku. Dokonce se botou jednou ohnala. Pak se s úsměvem všem omluvila za nečekanou pauzu. „Jaká byla ta otázka?" prohlásila do pléna tenistka. „OK, pokračujeme," dodala směrem ke smějícím se žurnalistům.

V semifinále dvouhry se na US Open utká s krajankou Venus Williamsovou.

Reklama