Hlavní obsah

Česká tenisová hvězda v novém outfitu aneb Když nedorazí zavazadla, musí pomoci trenér

Wu-chan/Praha

Tašky nedorazily, a tak půjčil oblečení Petře Kvitové její trenér. Dvojnásobná wimbledonská vítězka musela před turnajem v čínském Wu-chanu řešit nepříjemnou situaci, avšak členové jejího týmu jí pomohli a obhájkyně titulu se pak na sociálních sítích pochlubila, jak jí to v novém outfitu sluší.

Foto: Kathy Willens, ČTK/AP

Petra Kvitová.

Článek

Petra Kvitová bude tento týden v čínském Wu-chanu obhajovat loňské vítězství. Než ale mohla vyrazit na trénink, musela řešit nepříjemnou situaci. Její zavazadla se opozdila a sedmadvacetiletá tenistka neměla co na sebe. A tak jí půjčil oblečení její trenér.

„Když čekáte tak dlouho, než vám dorazí tašky, musíte si půjčit oblečení od svého trenéra,“ napsala Kvitová k fotografiím na svém Twitteru. A k tomu dodala francouzsky děkuji, neboť za zpoždění zavazadel mohla letecká společnost Air France.

Dvojnásobná wimbledonská vítězka se ve Wu-chanu představí už počtvrté. V letech 2014 a 2016 tento turnaj ovládla. „Wu-chan je jedním z mých nejoblíbenějších turnajů, hrála jsem tady svůj nejlepší tenis,“ uvedla na oficiálních stránkách turnaje čtrnáctá hráčka světa. „Jsem šťastná, že se sem mohu vrátit a obhajovat loňský titul,“ dodala.

Petra Kvitová se na kurty vrátila letos v květnu na French Open po vážném zranění levé ruky, které utrpěla při loňském prosincovém přepadení. V červnu vyhrála turnaj v Birminghamu. Na US Open pak prošla až do čtvrtfinále. V prvním kole ji ve Wu-chanu v pondělí odpoledne čeká domácí tenistka Pcheng Šuaj, dvacátá čtvrtá hráčka světa.

Reklama

Související témata: