Hlavní obsah

Benešová se vysmála Strýcové. Podraz? Tohle divadlo se mi snad zdá, od ní je to absurdní

Praha

Poměrně třaskavou nálož odpálila v úterý česká tenistka Barbora Strýcová, které se původně měla spíše chlubit se svým čerstvým titulem z turnaje z Lince, což však zcela přebila silná slova na adresu trenéra Tomáše Krupy, reprezentační kolegyně Karolíny Plíškové a jejího manažera Michala Hrdličky. Není divu, že výstup impulzivní tenistky vzbudil celou řadu reakcí.

Foto: Sport.cz

Barbora Strýcová pózuje s trofejí určenou pro vítězku turnaje v Linzi.

Článek

Strýcová oznámila, že už jí nebude trénovat kouč Krupa, který měl jednat za jejími zády s manažerem Hrdličkou o působení u Plíškové a následně jí bez předchozí diskuze oznámil, že k nedávné světové jedničce skutečně přechází. To plzeňská hráčka označila za podraz.

„Takové jednání beru jako podraz, ano. Kdyby si se mnou sedl a řekl: mám takovou a makovou nabídku, dostanu bambilión, já to chci udělat, že to je výzva, tak neřeknu ani ťuk, i když budu smutná. Ale tímhle stylem mi to ublížilo," vysvětlovala novinářům Strýcová.

Do jejího prohlášení se ale mimo jiné dnes opřela třeba bývalá reprezentantka Iveta Benešová. „Tohle divadlo se mi snad zdá. Slovo ´podraz´ mi v jejím podání přijde naprosto absurdní," napsala Benešová na sociální síť twitter.

Více nerozvedla, na co přesně naráží. Ale je fakt, že dříve měla právě Strýcová podobným způsobem přebrat trenéra Igora Bruknera tehdejší kamarádce Kláře Koukalové. "Báro, škoda, že ty jsi mi to nikdy do očí neřekla... PODRAZ," komentovala prohlášení Strýcové na své facebookové stránce Koukalová.

Jaké jsou vztahy mezi tenistkami?

Tenis je zkrátka hodně konkurenční prostředí ambiciózních individualit, a i když se třeba z fedcupových zápasů může zdát, že alespoň české hráčky mají mezi sebou skvělé vztahy, nemusí tomu tak být.

Stačí si vzpomenout na nedávné semifinále US Open, kde proti sobě nastoupily dva české páry a zejména Strýcovou hodně rozčílil moment, kdy podle ní měla Lucie Hradecká přiznat teč míčku.

„Lucka nepřizná to, že jí trefí balón za důležitého stavu a proti nám, když jsme spolu byly ve Fed Cupu a spoustu jich vyhrály. Nepřiznat takový balón, když je tam ještě opakovaný záběr, mi přijde jako ubohé," rozčilovala se tehdy Strýcová.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články