Hlavní obsah

Od tenisu k rybaření! Plíšková dostává i nezvyklé dotazy

Po každém utkání na Turnaji mistryň dostávají tenistky na závěr tiskové konferenci jednu otázku od fanoušků. Karolína Plíšková zatím v Singapuru prozradila, že v textových zprávách hojně používá smajlíky a kdyby si koupila loď na rybaření, nejspíše by na jejím boku zářilo jméno Kája.

Foto: Edgar Su, Reuters

Plíšková zdraví fanoušky po druhé výhře na Turnaji mistryň.

Článek

Světová trojka po výhře v prvním utkání Bílé skupiny nad Američankou Venus Wlliamsovou prozradila, že smajlíka, žlutý obrázek s různými výrazy lidské tváře, dává do zpráv často. "Myslím, že není textovka bez smajlíka a vybírám jich několik," řekla. Na dotaz, jaké to jsou, dodala: "Pak vám je ukážu."

V úterý si Plíšková znovu suverénně poradila i s letošní Hráčkou roku Garbiňe Muguruzaovou ze Španělka, zajistila si postup do semifinále a po půlnoci se znovu pobavila vybranou otázkou od diváků. Jelikož mezi své záliby uvádí rybaření, dotaz zněl, jak by pojmenovala svoji rybářskou loď.

"Nejsem tak daleko, že bych si kupovala na rybaření loď, protože se na ryby dostanu jednou dvakrát za rok. Ale možná by se jmenovala Kája. Tak mi říkají a přezdívky se obyčejně za jména lodí dávají," uvedla.

Ve čtvrtek se Plíšková na závěr skupiny střetne s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou, která už nemůže postoupit. V sobotu bude česká tenistka hrát semifinále.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 2 : 6 Macháč - Sinner 4 : 6, 2 : 6 konec
20240327T20 : 00:00+0100
Macháč vs. Sinner
Macháč vs. Sinner
Macháč
Sinner