Hlavní obsah

Strýcová v černém, Rybáriková v bílém. Tenisové hvězdy se předvedly v róbách

Párty před startem turnaje mají zdárně za sebou. Tenistky, které se představí na Elite Trophy v čínském městě Ču-chaj, oblékly místo sportovního oblečení společenské róby. Na slavnostním večírku se představila i jediná Češka, Barbora Strýcová.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Uspěje Barbora Strýcová na Elite Trophy?

Článek

I letos má turnaj určený pro hráčky od 9. do 20. místa žebříčku WTA českou účast. Před dvěma lety při prvním ročníku došla do finále Karolína Plíšková, loni Elite Trophy ovládla Petra Kvitová, jež ve skupině porazila Strýcovou.

Letos se do turnaje kvalifikovala jako jediná Češka právě Strýcová. „Už se nemůžu dočkat," juchala před týdnem plzeňská rodačka na twitteru.

Nyní do začátku akce zbývá pár hodin, a proto se konala tradiční párty. Na ni oblékla Strýcová černé šaty. Nejvýše nasazená Francouzka Kristina Mladenovicová zvolila naopak modré, Němka Angelique Kerberová či Slovenka Magdaléna Rybáriková zase bílé. Fanoušci si díky fotografům pošmákli, takhle tenistky ze zápasů neznají. A byla to nádhera. Teď už ale půjde do tuhého.

Strýcová, vítězka turnaje v Linci, nastoupí na kurt poprvé až v třetí hrací den - ve čtvrtek. V Kaméliové skupině se utká s vítězkou US Open Američankou Sloane Stephensovou a Lotyškou Anastasijí Sevastovovou.

 

Simplicity and Black for tonight!! 🐝

Příspěvek sdílený Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova),Říj 30, 2017 v 7:55 PDT

 

Last Players Party of 2017 👗💋@wtaelitetrophy

Příspěvek sdílený Angelique Kerber (@angie.kerber),Říj 30, 2017 v 6:25 PDT

 

Check out more pictures of our girls on the "red carpet"!🎉 #heroine #beautiful&charming #playerparty 👠 #WTAEliteTrophy 🎾

Příspěvek sdílený WTA Elite Trophy Zhuhai (@wtaelitetrophy),Říj 30, 2017 v 5:54 PDT

Reklama