Hlavní obsah

Sestry Plíškovy užívají vydělané milióny u moře. Kristýna se bez podprsenky vysmívá celulitidě

Praha

Ještě o víkendu neúspěšně bojovala o návrat na pozici světové jedničky, teď už ale nejspíš nechce o tenisu ani slyšet. Karolína Plíšková po další životní sezóně už odpočívá u moře a užívá si slunečních paprsků. Tropickou exotiku si pár dnů vychutnává také její dvojče Kristýna.

Foto: Sport.cz

Karolína Plíšková na dovolené v Dubaji.

Článek

Karolína sice opouštěla Singapur po semifinálovém vyřazení z Turnaje mistryň od pozdější vítězky Caroline Wozniacké lehce zklamaná, ale celkově u ní převládala s uplynulou sezónou velká spokojenost.

Vyzkoušela si, jaké to je být světovou jedničkou a navíc si vydělala jen na prize money necelé čtyři milióny dolarů, tedy cca 88 miliónů korun.

„Děkuji všem mým fanouškům za podporu v celé sezóně. Podařilo se mi dosáhnout až na první místo v žebříčku a doufám, že spousty dalších met mám ještě před sebou," loučila se se sezónou po vyřazení od Wozniacké na svém facebookovém profilu.

Jeho prostřednictvím pozdravila fanoušky znovu ve středu, ale to už z oblíbené Dubaje, odkud poslala fotku z plážového lehátka s knihou v ruce, kterou doprovodila slovy: „Čtu si svého oblíbeného Paula Coelha. Tyhle dny miluju."

To její zatím méně úspěšné dvojče Kristýna vydělala skoro osmkrát méně než slavná sestra, ale na exotice po sezóně také nešetřila. Svým příznivcům se hlásí z Malediv. „Zatím je to tady úžasné," chlubí se.

 

Mam celulitidu,no a co❤️

Příspěvek sdílený Kristyna Pliskova (@kristynapliskova),Lis 1, 2017 v 2:22 PDT

Nutno dodat, že její obrázky jsou přeci jen pikantnější než v případě sestry. Na instagramu vystavila fotografii, kde pózuje bez horního dílu plavek, byť zády k objektivu. Svoji figuru doprovodila sebekritickým komentářem: „Mám celulitidu, no a co."

 

🌴👱‍♀️ #maldivesstyle#bohostyle#ootd

Příspěvek sdílený Kristyna Pliskova (@kristynapliskova),Říj 31, 2017 v 4:56 PDT

Reklama

  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík zítra 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík