Hlavní obsah

Zase průšvih, zuří fanoušci. Chtěli vidět Nadala na Turnaji mistrů, ale mají lístek na jiný zápas

Někteří tenisoví fanoušci mají už podruhé v krátké době za sebou důvod být naštvaní na vedení mužského tenisového okruhu ATP. Tentokrát se stala chyba před startem Turnaje mistrů v Londýně, kde si vinou chyby na oficiálních stránkách fanoušci koupili vstupenky na jiný zápas než původně chtěli.

Foto: Charles Platiau, Reuters

Rafael Nadal by měl hrát v Londýně až v pondělí.

Článek

ATP se ocitlo pod palbou kvůli nedávnému losování turnaje Next Gen Finals v Miláně (obdoba Turnaje mistrů pro hráče do 21 let), které mnozí kritizovali jako sexistický a nevhodný. ATP se omluvilo, ale už po pár dnech má zase co vysvětlovat.

Na svých oficiálních stránkách totiž oznámilo, že světová jednička Rafael Nadal začne boje ve skupině Peta Samprase v neděli. Jenže následně potvrdilo, že vše je jinak a turnaj začíná v neděli skupinou Borise Beckera a Nadal přijde na řadu až v pondělí.

Kdo si pořídil lístky na neděli s tím, že uvidí Nadala v akci tak má nejspíš smůlu. „Že by to ATP zase zmrvilo? Už podruhé tento týden? Byl jsem nadšený, protože jsem si myslel, že v neděli konečně uvidím Nadala na vlastní oči, jenže moje naděje zhasla," stěžuje si jeden z fanoušků na twitteru.

Protože se budou skupiny po dnech střídat, nedotknou se zmatky jen neděle a pondělí. „Koupil jsem si lístky na středu místo na úterý na základě oznámení ATP. To je tedy spolehlivost," zlobí se jiný z příznivců na sociální síti.

A to zřejmě není vše. Organizátoři změnili i časy jednotlivých utkání. Oficiální stránky nejprve tvrdily, že zápasy se budou hrát od 9 ráno a 15. hodiny odpoledne. Nyní jsou ale časy stanoveny na 14 a 20 hodinu.

Reklama