Hlavní obsah

Knapková byla třetí na veslařské regatě v Bostonu

Praha

Olympijská vítězka Miroslava Knapková skončila třetí na veslařské regatě Head of the Charles v Bostonu. V závodu na tři míle (asi 4800 metrů) zaostala o necelé tři sekundy za Američankou Kathleen Bertkovou. Letošní vicemistryně světa na dvojskifu lehkých vah vyhrála v traťovém rekordu 18:33,01, Knapková byla o 2,93 pomalejší.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Skifařka Knapková se chlubí s medailí za vítězství v ženském skifu v Primátorkách.

Článek

Pouze o 40 setin uniklo české skifařce druhé místo, které v intervalovém závodě obsadila další domácí veslařka Gevvie Stoneová, vítězka z předchozích tří let.

"Další skvělý zážitek! Diváci na břehu vytvořili úžasnou atmosféru a mně chyběl malý kousek k vítězství. Třetím místem jsem však vylepšila loňské páté místo," pochvaloval si na facebooku Knapková, která si po skončení sezony užívá exhibiční starty. O minulém víkendu jela 16 kilometrů dlouhý závod na jezeře Wörthersee u rakouského Klagenfurtu, v němž byla druhá.

Poslední akcí roku pro Knapkovou bude start na osmikilometrovém Armada Cupu v Bernu v příštím týdnu. Ve Švýcarsku startuje všech 300 závodníků najednou po výstřelu z děla.

Reklama