Hlavní obsah

Kajakář Hradilek si otevřel multisportovní centrum na Vltavě

Nedostal se na olympijské hry do Ria de Janeiro, přesto se kajakář Vavřinec Hradilek v poslední době nenudil. Několik týdnů intenzivně pracoval na vytvoření Kayak beach baru na pražské náplavce u Výtoně, který je jeho nápadem. Dnes multisportovní a zábavní centrum s přáteli oficiálně otevřel.

Foto: Tibor Alföldi, ČTK

Vodní slalomář Vavřinec Hradilek 28. června slavnostně otevřel multisportovní a zábavní centrum na pražské náplavce u Výtoně.

Článek

Chodil bos po terase, v ruce drink a rozdával úkoly a řešil poslední detaily se svými kolegy, s nimiž zařízení na vodě dával několik měsíců dohromady. "Posledních několik týdnů to byl mazec, ale snad se to bude líbit a budeme se tady všichni společně co nejčastěji potkávat," prohlásil při slavnostním otevření podniku.

Na plovoucím pontonu je bar s venkovním posezením, patrová terasa, ale také půjčovna různých druhů kajaků, paddleboardů a veškerého vybavení na vodu. Pozornost poutá hlavně přilehlý kurt na plážový volejbal.

Hodně štěstí Hradilkovi při podnikání osobně popřáli také jeho týmový parťák z tréninkové skupiny Vít Přindiš, olympijští vítězové moderní pětibojař David Svoboda či snowboardcrossařka Eva Samková, někdejší slavný skikrosař Tomáš Kraus či běžec na lyžích Dušan Kožíšek.

Reklama

Související témata: