Hlavní obsah

Potěší dnes Timra soutěžící?

Eurotip.cz

Švédský hokejový tým Timra dnes získal největší důvěru účastníků soutěže na Eurotip.cz. Pokud dnes nezvítězí nad Malmo, zklame 622 sázkařů, kteří si vsadili na jeho výhru.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Vůbec nejvíc lidí si ale vsadilo na dohrávku druhé nejvyšší fotbalové soutěže v Německu Mnichov 1860 - Koblenz. Hosté si letos vůbec nevedou špatně, zvlášť na hřištích soupeřů, kde vyhráli tři ze šesti dosavadních zápasů. Bookmakeři i soutěžící přesto věří domácím, kteří usilují o návrat do první bundesligy. Na mnichovské si s kursem 1.65 vsadilo 456 účastníků soutěže. Dalších 167 se jich spokojilo s menším kursem na jejich neprohru, 72 lidí tipuje nerozhodný výsledek a jen dva zkusili výhru hostů z Koblenze.

Mnohem vyrovnaněji - co se týká kursů i rozložení sázek - to vypadá s utkáním Gambrinus ligy Teplice - Slavia. Sešívaným se v posledních týdnech venku daří, vyhrávají zápas za zápasem, a proto podle bookmakerů nemá utkání na severu Čech prakticky favorita. O něco více ale přeci jen věří domácím, na které vypsali kurs 2.65, na Slavii najdete u bwin kurs 2.80 a na remízu 2.65. Právě na ni si vsadilo nejvíc lidí - 260. 119 sázkařů věří, že zápas skončí vítězstvím domácích a 125 jich tipuje, že se dnes bude radovat pražský klub.

Mezi nejsázenější pětici zápasů se dnes dostaly také dva duely nejvyšší švédské hokejové soutěže. V obou věří účastníci soutěže domácím týmům. Timra sice vede severskou ligu, poslední dobou se jí ale vůbec nedaří. V posledních pěti zápasech uspěla jen jednou, proti Linköpingu, a to ještě vyhrála až v prodloužení. Proti Malmo jí sázkaři přesto věří, hosté totiž s jednou výhrou z dvanácti zápasů patří k nejhorším venkovním týmům. Na Malmo si proto i přes jeho slabou formu vsadilo 622 soutěžících; 13 jich zkusilo remízu a vsadit na hosty si netroufl nikdo.

Také v souboji HV 71 - Modo věří naprostá většina sázkařů domácím, kteří před svým publikem uspěli osmkrát v řadě. S kursem 1.65 si na ně vsadilo 456 účastníků soutěže, 167 se jich spokojilo s kursem 1.21 na neprohru domácích a jen 14 lidí si myslí, že zápas skončí jiným výsledkem.

Žebříček nejtipovanějších utkání uzavírá souboj zámořské NBA Dallas - Minnesota. Domácí Mavericks nezačali sezonu vůbec dobře, prohráli čtyři zápasy v řadě, od té doby ale už jenom vítězí - porážku nepoznali už v devíti utkáních po sobě. Není proto divu, že proti tápajícímu soupeři vypsali bookmakeři kurs 1.30, který si na tikety přidalo 515 soutěžících. Sedm jich potom zkusilo remízu a jen čtyři tipují vítězství hostů v kursu 3.60.

Reklama