Hlavní obsah

Anaheim se před olympijskou přestávkou vrací domů

, 12. února 2006

Zimní olympijské hry přeruší program NHL na více než dva týdny. Téměř polovina mužstev ale ještě dnes bude bojovat o body. Pro některé týmy by dnešní zisk byl jistě velmi příjemný. Anaheim by se jím například výrazně přiblížil vidině play off.

Foto: www.duckszone.com

Lyotyšský hokejista Sandis Ozolinš.

Článek

Anaheim sehraje v tomto týdnu již čtvté utkání, ale zátěž měl rovnoměrně rozloženou. Vždy si mohl dopřát jeden den odpočinku. Domů se vrací po více než deseti dnech z relativně úspěšného cestování. Obecně se mu daří po Vánocích bodovat ve většině utkání, ale mnoho jich končí v normální hrací době nerozhodně. V sestavě nadále chybí obránce Ozolinš a čerstvě z ní vypadl Moen. Trenér různě střídá oba gólmany, takže není příliš jasné, komu dá dnes přednost.

Chicago sice také odehraje čtvrté utkání v tomto týdnu, ale skladba jeho zápasů vypadá na pohled náročněji. Sehraje totiž druhý dvojzápas, kterým zakončí měsíc, v němž se ani jednou nepředstavilo vlastním divákům. Seznam zraněných je stále dosti neutěšený. Brankářská jednička, nejlepší obránce a dva nejlepší útočníci. Včera Chicago bojovalo na ledě velkého konkurenta Anaheimu až do třetí třetiny, ale první střela v prodloužení rozhodla zápas v jeho neprospěch.

Bookmakeři BetAndWin předpokládají, že si domácí udrží play off skutečně na dohled. Vypsali na něj kurs 1,65. Chicago již takové ambice postrádá a dnes si lze na něj vsadit v kursu 4,0.

Reklama