Hlavní obsah

Detroit má proti sobě dalšího soupeře z pacifické divize

Eurotip

Dnešní program NHL zůstává jednoznačně ve stínu toho, že manažeři všech klubů mají poslední šanci na změny v kádrech před play off. I dnes se však hraje a v konečném účtování může být každý bod potřebný. Vyprávět by o tom mohlo Los Angeles, které dnes míří do Detroitu.

Článek

Domácí celek hraje po olympijské pauze zatím výhradně s celky z pacifické divize. Detroit dvě z těchto utkání vyhrál a stejný počet prohrál. Minulé úterý na ledě San Jose za něj nenastoupili zlatí medailisté a přesně o týden později si na bývalé spoluhráče počíhal brankář Joseph v dresu Phoenixu. Poslední dva zápasy neodehrál v útoku Samuelsson a jeho start je nejistý i dnes. Ohledně přestupu se spekuluje o Langovi.

Los Angeles procházelo těžkým obdobím, ale ze tří utkání po olympijské přestávce vytěžilo, co mohlo. Celkově tak dokonce táhne již šňůru pěti zápasů, v nichž ukořistilo vždy dva body. Přes tyto úspěchy je jeho pozice stále nejistá. Los Angeles se ji rozhodlo posílit příchodem zkušeného útočníka Parrishe a obránce Sopela, za něž putovali k Islanders dva mladíci. Všechny minulé výhry pro tým vychytal Garon. V útoku by kromě dvou dlouhodobě zraněných hráčů měl nadále chybět Demitra a jistý opět není ani start Frolova. V obraně nedokončil minulý zápas Norstrom.

Bookmakeři BetAndWin očekávají, že se Detroit před fanoušky rehabilituje za úterní prohru. Vypsali na něho kurs 1,7. Los Angeles čeká na výhru nad dnešním soupeřem již čtyři roky. Jako hostující tým nad ním nezvítězilo v dlouhodobé části sezóny dokonce v osmi případech. Dnes je na něj k dispozici kurs 3,8.

Reklama