Hlavní obsah

Místní soutěži vládne tenis

Eurotip.cz

Bílý sport je v době fotbalového půstu hlavním lákadlem pro účastníky soutěže na Eurotip.cz. Mezi pěticí nejsázenějších zápasů jsou hned čtyři tenisové; ve všech dávají sázkaři důvěru téměř výhradně favoritům.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Nejvíc lidí nalákal zápas Berdych - Del Potro. Český tenista je po svém vyřazení v Paříži hlavní hvězdou prostějovského turnaje a přestože je jeho soupeřem nadějný Argentinec, pro kterého je antuka hlavním povrchem, vsadilo si na Berdycha v kursu 1.20 492 lidí; vsadit si na jeho protivníka zkusili jen dva.

Dalším velkým favoritem je podle bookmakerů Śvýcar Federer. Světová jednička má v Paříži namířeno do finále a podle soutěžících by ho neměl zastavit ani Chorvat Ančič. Ani nízký kurs 1.07 neodradil 423 tipujících od sázky na Federera, kursu 6.00 na Ančiče neodolalo devět účastníků soutěže.

Naprostá shoda sázkařů panuje v názoru na zápas Heninová Hardenneová - Gronefeldová. Belgičanka je s kursem 1.11 jasnou kursovou favoritkou a o jejím vítězství nikdo ze soutěžících nepochybuje; na Heninovou si vsadilo 424 lidí, na její německou soupeřku nikdo.

Dalším utkáním, které dnes uvidí diváci v Prostějově, je souboj Hrbatý - Lapentti. Oba tenisté přijeli - stejně jako Berdych - po vyřazení z Paříže a přestože se jedná jen o challenger, kde hráči světové špičky občas mívají malou motivaci, vsadilo si na Hrbatého v kursu 1.25 327 sázkařů a na jeho marockého soupeře jediný.

Jediným fotbalovým utkáním v nejsázenější pětici místní soutěže je zápas Německo - Kostarika. Němcům se vydařil poslední přípravný zápas, ve kterém porazili Kolumbii 3:0 a podle většiny soutěžících by ve svém úvodním vystoupení na mistrovství světa neměli zaváhat. Jejich vítězství s kursem 1.27 tipuje 309 lidí, dva si vsadili remízu a další dva zkusili vítězství Kostariky s vysokým kursem 9.00.

Reklama