Hlavní obsah

Nadalovi věří všichni soutěžící

Přestože se fotbalové ligy začínají rozjíždět a dnešní nabídka není úplně chudá, dokázala se mezi dnešní nejsázenější zápasy soutěže na Eurotip.cz vměstnat dvě tenisová utkání. Sázející téměř bezvýhradně věří Rusce Myškinové a Rafaelu Nadalovi.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Největším dnešním favoritem - alespoň podle účastníků soutěže - je ale londýnský Arsenal. Přestože nejede do Záhřebu k prvnímu zápasu předkola Ligy mistrů úplně kompletní, proti domácímu Dinamu si na něj s kursem 1.66 vsadilo 422 lidí. Dalších 115 lidí jistilo dvojku remízou a ve výhru nebo neprohru domácích věří 81 sázkařů.

Ve druhém nejtipovanějším utkání je podle bookmakerů favoritem domácí tým. Crystal Palace začali letošní sezonu cennou výhrou na půdě Ipswiche a 388 soutěžících si myslí, že po dnešku budou mít šest bodů. Remízu nevyzkoušel nikdo a vítězství hostů ze Southendu s kursem rovných 5.00 si troufli vsadit dva lidé.

Také ve Francii se tamní soutěže teprve začínají rozjíždět. Tým Caen už ale ukázal, že i letos chce zasáhnout do boje o postup. Na nejlepší domácí tým druhé francouzské ligy v loňské sezoně si v kursu 1.55 vsadilo 355 tipujících, tři lidé věří v remízu a tipnout výhru Brestu, který je po dvou zápasech bez výhry, se neodvážil nikdo.

Nejsázenější pětici soutěže uzavírají dva tenisové zápasy. Prvním z nich je souboj Myškinová - Moliková. Ruska si v Los Angeles určitě bude chtít spravit chuť po Cincinnati, kde vypadla v prvním kole se Serenou Williamsovou. Dnes ji čeká Alicia Moliková, se kterou má negativní bilanci 2:3 na zápasy. Australanka se ale letos trápí, a proto není divu, že jako jasnou favoritku vypsali bookmakeři její soupeřku. Podobně to vidí i soutěžící - nízký kurs 1.15 na Myškinovou si vsadilo 418 lidí, proti se odvážil jít jediný.

Naprostá shoda potom panuje u souboje Nadal - Massu. Přestože Španěl od Wimbledonu nehrál, vykročí podle všech lidí, kteří si na zápas vsadili, za obhajobou titulu v Torontu úspěšně. 387 soutěžících neodradil ani nízký kurs 1.10.

Reklama