Hlavní obsah

Šlágrem týdne Spengler Cup, hraje se hokejové MS juniorů

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili tradiční Spengler Cup, na němž české barvy hájí hokejisté Sparty. V americkém Buffalu odstartovalo MS hokejistů do 20 let, hned v pondělí si můžete vychutnat šlágr Premier League mezi fotbalisty Arsenalu a Chelsea. Proběhne tradiční Turné čtyř můstků ve skoku na lyžích. V plném proudu je hokejová Tipsport extraliga. V Buenos Aires odstartuje 32. ročník Rallye Dakar.

Foto: Arnd Wiegmann, Reuters

Hokejisté Dinama Minsk s trofejí pro vítěze Spengler Cupu

Článek

V pondělí pokračuje první hokejová liga 31. kolem nadstavbové části, šlágr má na programu Premier League. Fotbalisté Arsenalu hostí v londýnském derby pronásledovatelů vedoucího Manchesteru United Chelsea. Soubojem Finska s domácími Američany odstartovalo v Buffalu MS hokejistů do 20 let, čeští mladíci v noci na úterý změří síly s Norskem.

V úterý si můžete vsadit na 34. kolo hokejové Tipsport extraligy, ve Veselí nad Moravou se hraje semifinále Českého poháru házenkářek. Na trávník vyběhnou i fotbalisté v Premier League. Druhý zápas Spengler Cupu čeká hokejisty Sparty, střetnou se s ruským Petrohradem.

Ve středeční předehrávce Tipsport extraligy Kladno přivítá Plzeň, ve Veselí se hraje finále Českého poháru házenkářek. Do tří duelů Premier League zasáhnou fotbalisté Arsenalu, Chelsea a Liverpoolu. V německém Oberstdorfu odstartuje tradiční Turné čtyř můstků ve skoku na lyžích.

Slavia v Silvestrovském derby hostí Spartu 

Ve čtvrtek se dohrává 35. kolo Tipsport extraligy, večer se hokejová dvacítka střetne se Švédy. Vsadit si můžete na evropské hokejové ligy i zámořskou NHL. Spengler Cup čekají obě semifinále.

V pátek si fotbaloví fanoušci mohou užít tradiční Silvestrovské derby Slavia – Sparta, v poledne odstartuje finále Spengler Cupu. Vsadit si můžete i na basketbalovou NBA, v noci na sobotu česká dvacítka hraje s hokejisty Ruska.

V sobotu se skáče Novoroční závod Turné čtyř můstků v Garmisch-Partenkirchenu, 21. kolo má na programu fotbalová Premier League. V Ab§ Zabí se hraje tenisová exhibice za účasti Tomáše Berdycha. V Buenos Aires odstartuje 32. ročník Rallye Dakar.

V neděli si můžete vsadit na 36. kolo hokejové Tipsport extraligy, v Premier League se Chelsea utká s Aston Villou a Wigan hostí Newcastle. Ve Skotsku se těší na glasgowské derby mezi Rangers a Celticem.

Reklama