Hlavní obsah

Manchester City přivítá v Premier League West Ham

Až v šestém kole Premier League ztratil ambiciózní tým Manchesteru City první body. V městském derby výhru United vystřelil v nastavení Owen. Vrátit na vítěznou vlnu se svěřenci trenéra Hughese hodlají vrátit v pondělní dohrávce 7. kola proti West Hamu.

Foto: David Moir, Reuters

Emmanuel Adebayor (vlevo) a Martin Petrov z Manchesteru City se radují z branky.

Článek

Proti svému bývalému celku by měli nastoupit domácí Carlos Tévez a Mark Bellamy, naopak chybět budou naposledy suspendovaný Adebayor, Santa Cruz a Robinho. Start Irelanda po otřesu v pohárovém zápasu je nejistý. Manchester City si minulý týden zajistil postup v Carling Cupu až v prodloužení proti Fulhamu.

West Ham naposledy vzdoroval Liverpoolu, ten ale nakonec v Londýně zvítězil 3:2. Kladiváři mají na svém kontě jediné vítězství a v tabulce klesli až na 18. místo. Kouč Zola nemůže nasadit Upsona, Collisona a Jimenéze.

Manchester City doma v lize s West Hamem neprohrál od dubna 2003, ze čtyř duelů zvítězil ve třech. Poslední vzájemné utkání v Londýně vyhráli domácí Kladiváři 1:0 díky trefě Collisona.

Na vítězství Manchesteru City si můžete vsadit v kursu 1,42, na výhru West Hamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,4. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4.

Reklama