Hlavní obsah

Zoufalé Kladno hostí lídra z Vítkovic

Tragicky zahájili nový ročník Tipsport extraligy hokejisté Kladna. Po šesti zápasech mají na svém kontě jediný bod a zbytek týmů jim uniká. Snížit náskok ostatních mohou Středočeši v neděli, na jejich stadion zavítají Vítkovice. Ty jsou v tabulce první.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Hokejový útočník Kladna Jiří Kuchler

Článek

Kladno naposledy prohrálo s Karlovými Vary, kterým úvod sezony také příliš nevyšel, 1:2. Jediný gól Vagnerplastu vstřelil Treille. Slova chvály si zaslouží jen obránce Toman, který se podílel na osmi z 12 gólů Kladna.

Vítkovice v pátek smetli silnou Plzeň 6:1, pět gólů vstřelili v přesilovkách. Po dvou trefách zaznamenali Káňa a Huna, který vede s devíti body klubovou produktivitu. Ostravský tým je v čele soutěže o skóre před Českými Budějovicemi.

V minulé sezoně Vítkovice nejprve smetli Kladno 7:0, odveta v Kladně skončila vítězstvím hostí 3:2. Stejným skóre Vítkovice vyhráli i další zápas, ve čtvrté čtvrtině rovněž uspěli Ostravané - zvítězili 4:1.

Na vítězství Kladna si můžete vsadit v kursu 2,72, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama