Hlavní obsah

Rudí ďáblové ve šlágru Premier League hrají o vedení s Arsenalem

Lepší začátek týdne si fotbaloví fanoušci v Anglii mohli těžko představit. Ve šlágru Premier League se střetnou aktuálně dva nejlepší týmy, Manchester United a Arsenal. Oleje do ohně přilil francouzský bek United Patrice Evra, podle nějž zápas proti Arsenalu bude „tréninkem“.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Anderson z Manchesteru United se raduje z branky.

Článek

Manchester United už může počítat s uzdravenými oporami Rio Ferdinandem a Scholesem, na marodce jsou stále Hargreaves, Owen a Valencia. Svěřenci trenéra Fergusona jako jediní ještě v probíhajícím ročníku Premier League neprohráli, naposledy doma rozstříleli 7:1 Blackburn.

Arsenal doufá v nasazení kapitána Fábregase, jehož trápí stehenní sval. Kanonýři by rádi potvrdili mistrovské ambice, v devíti z posledních deseti zápasů proti Chelsea a Manchesteru United ale nedokázali zvítězit. Naposledy Kanonýři vyhráli 2:1 nad Fulhamem.

Zkušené trenéry Fergusona a Wengera čeká již 43. vzájemný zápas, bilanci má lehce lepší (17-14) Ferguson. Čtyři z posledních pěti zápasů United nad Arsenalem vyhráli, jeden skončil remízou. Kanonýři prohráli na Old Trafford sedmkrát z posledních devíti případů.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 1,95, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,63. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama