Hlavní obsah

Kyrgios chlastá do noci v hospodě, hlásili fanoušci před wimbledonským šlágrem s Nadalem

Duel světové dvojky Rafaela Nadala s notorickým průšvihářem Nickem Kyrgiosem bude patřit k hlavním lákadlům čtvrtečního dějství na centrálním dvorci ve Wimbledonu. Zlobivý Australan ale zaujal fanoušky už v předvečer očekávaného duelu.

Foto: Tim Ireland, ČTK/AP

Nick Kyrgios v prvním kole Wimbledonu. Ve druhém vyzve na centrkurtu Nadala.

Článek

Hned několik příznivců nezávisle na sobě se na sociálních sítích pochlubilo, že ve večerních hodinách vidělo Kyrgiose ve známé wimbledonské hospodě Dog & Fox, jak popíjí pivo.

„Právě jsem si připil s Nickem Kyrgiosem v Dog & Fox. Je totálně uvolněný, směje se s přáteli, klábosí s holkami a pije. Docela neortodoxní příprava na zítřejší blockbuster, což," napsal například na svůj twitterový účet fanoušek Miguel Seabra.

„Kyrgios se ožírá v Dog & Fox večer před zápasem s Nadalem na centrkurtu. Panebože," uvedl zase jiný příznivec Alex Meechan.

„Pinkal si s Carlou Suárezovou Navarrovou a pak chlastal do noci. Taky někomu připadá, že Nick Kyrgios nemyslí snahu o vítězství v zápase vážně?" ptá se na Twitteru Tom Colebatch.

Informace o Kyrgiosově přítomnosti v hospodě a intenzitě pití alkoholu se zakládají jen na zprávách fandů na sociálních sítích, ale pravdou je, že oblíbeností restaurace Dog & Fox se Australan nijak netajil.

„Nejsem si jistý, že by Rafa šel se mnou do Dog & Fox a dal by si se mnou pár piv. Já ho vlastně vůbec neznám. Pouze jako tenistu. S některými lidmi vycházím dobře, s jinými ne. Mezi sebou máme vzájemný respekt, ale to je tak všechno," uvedl nedávno.

Nadala nicméně před turnajem v Římě zahrnul mezi hráče, na jejichž adresu se vyjadřoval dost nelichotivě.

Na duel s Nadalem ve druhém kole Wimbledonu už se ale podle svých slov těšil ihned po losu. „Jakmile jsem viděl los, byl jsem super šťastný, že ho (Nadala) mám ve své části pavouka. Už jako dítě přeci chcete hrát proti těm nejlepším na světě na nejlepším kurtu na světě. Tu šanci popadnu oběma rukama a udělám všechno, abych sázel ty nejlepší údery," uvedl.

Kyrgios měl nicméně hodně práce už v prvním kole, v němž udolal krajana Jordana Thompsona až po třiapůlhodinovém pětisetovém maratonu. To Nadal smetl Japonce Juičiho Sugitu hladce 6:3, 6:1, 6:3.

Reklama

Související témata: