Hlavní obsah

Kvitová si před US Open zahraje nový turnaj v Bronxu

New York

Petra Kvitová absolvuje po nevydařeném vystoupení v Cincinnati generálku na US Open příští týden na novém turnaji v New Yorku. Světová šestka dostala od organizátorů Bronx Open, jež začne v neděli, divokou kartu.

Foto: Sport.cz

Petra Kvitová po vítězství nad Kristinou Mladenovicovou.

Článek

Devětadvacetiletou Kvitovou od května trápilo zranění levé ruky. V úterý v Cincinnati prohrála hned první zápas s Řekyní Marií Sakkariovou, přičemž to byl její teprve druhý start od květnového turnaje v Římě a první od Wimbledonu.

Herní praxi se Kvitová pokusí získat na Bronx Open, jež bude pro tenistky jediným turnajem v týdnu před US Open. Tradiční generálka v New Havenu, kterou v minulosti Kvitová třikrát vyhrála, z kalendáře WTA Tour kvůli absenci hlavního sponzora letos vypadla.

"Naposledy jsem v Bronxu hrála v roce 2009. Kromě toho, že si teď připadám stará, se těším, že se tam příští týden vrátím a trochu si před US Open zahraju," uvedla na Twitteru Kvitová, jež před deseti lety startovala v této newyorské čtvrti na turnaji kategorie ITF.

Poslední grandslam sezony US Open začne ve Flushing Meadows 26. srpna.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články