Hlavní obsah

Williamsová zahájí příští tenisovou sezonu v Aucklandu

Auckland

Americká tenistka Serena Williamsová ještě nepomýšlí v blížících se 38 letech na konec kariéry. Třiadvacetinásobná grandslamová šampionka oznámila, že příští sezonu zahájí v lednu na turnaji v Aucklandu, který je jednou z tradičních generálek na Australian Open.

Foto: Dan Hamilton, Reuters

Americká tenistka Serena Williamsová ještě nepomýšlí v blížících se 38 letech na konec kariéry.

Článek

Williamsová se do největšího novozélandského města vrátí poprvé od roku 2017, kdy tam vypadla v zápase 2. kola. Jinak má ale na turnaj příjemné vzpomínky, neboť během něj oznámila zasnoubení se svým současným manželem a otcem společné dcery Olympie Alexisem Ohanianem.

"A teď bych ráda přidala nějaké vzpomínky i z kurtu," uvedla Williamsová, která předloni v Aucklandu při porážce s krajankou Madison Brengleovou udělala v silném větru 88 nevynucených chyb.

Williamsová bude od příštího týdne na US Open usilovat o 24. grandslamový titul, jímž by vyrovnala rekord Margaret Courtové. Slavnou tenistku ale v poslední době trápila záda, kvůli nimž skrečovala finále v Torontu a vynechala turnaj v Cincinnati. Osmatřicáté narozeniny oslaví Williamsová za měsíc.

Reklama

Související témata: