Hlavní obsah

Na party Češky oslnily, na kurtu už to bylo horší. Které tenistce to nejvíce slušelo?

Linec/Praha

Šaty na ramínka s třásněmi a flitry. Na krku šňůry s umělými perlami. Ve vlasech čelenka s peřím. Taková byla móda dvacátých let minulého století. Pořadatelé turnaje v Linci pro hráčky uspořádali party v tomto stylu. Podívejte se, jak to tenistkám slušelo a v čem zazářily české hvězdy Kateřina Siniaková a Barbora Strýcová.

Foto: Sport.cz

Barbora Strýcová na party během turnaje v Linci.

Článek

Turnaj v Linci je již v plném proudu. Než však hráčky začaly bojovat na kurtech, užily si party. Tu každoročně pořadatelé vymyslí na nějaké téma. Letos to byla dvacátá léta minulého století. Většina tenistek se podle toho i oblékla. A mezi nimi zazářily i Češky Kateřina Siniaková a Barbora Strýcová. Banket si očividně obě užily, avšak s turnajem se poté rozloučily hned v úvodním kole.

Barbora Strýcová tento turnaj ovládla před dvěma roky. Loni tady dohrála ve čtvrtfinále, letos byla nad její síly už v prvním kole Francouzka Alize Cornetová. Na party však byla letošní vítězka Wimbledonu ve čtyřhře za jednu z největších hvězd. Strýcová zvolila podobné šaty, které se ve dvacátých letech nosily, a na jedné z fotografií se pochlubila, jak si dává gin s tonikem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

This is how you drink Gin and Tonic before a match!!

Příspěvek sdílený Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova),Říj 7, 2019 v 12:59 PDT

Kateřina Siniaková zvolila černé kalhoty a top se zlatým sakem. I osmapadesátá hráčka světa na party okouzlila, avšak na kurtu už se jí tolik nevedlo. Po setech 1:6, 5:7 vypadla s Kristinou Mladenovicovou.

Mladenovicová se pod vedením úspěšného kouče Saschi Bajina pomalu dostává do své bývalé formy, kdy patřila do světové desítky. Francouzská tenistka na party oslnila ve zlatavých šatech, rukavičkách a s čelenkou na hlavě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

My look at tonight’s theme players party “Golden 1920’s” ⚜️😃😊 @wtalinz #upperaustrialadieslinz #wtalinz

Příspěvek sdílený Kristina Mladenovic (@kristinamladenovic93),Říj 7, 2019 v 1:57 PDT

Večírek se měl původně konat v kasinu, avšak protože jednou z účastnic byla i teprve patnáctiletá teenagerka Cori Gauffová, musel být přesunout do jiných míst. Osmifinalistka letošního Wimbledonu zvolila na svou první party černé kalhoty a top, na němž měla džínovou bundičku. Talentovaná tenistka sice na turnaji neprošla kvalifikací, avšak kvůli zranění Marie Sakkariové postoupila jako šťastná poražená. A už zase září. V úvodním kole si poradila se zkušenou Stefanií Vögeleovou. V osmifinále narazí na Katerynu Kozlovovou.

Foto: Sport.cz

Cori Gauffová.

Šaty inspirované dvacátými lety si oblékly i další hráčky jako třeba Švýcarka Belinda Bencicová, Chorvatka Donna Vekičová či Řekyně Sakkariová.

Zlaté šaty s třásněmi a ve stejné barvě péřové boa zvolila na party přemožitelka Strýcové Cornetová. Které hráčce to podle Vás nejvíce sluší?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Golden night in Austria 🤩 💛💃🏼💫 #backtothe20s #annéesfolles #playersparty #wtalinz

Příspěvek sdílený Alizé Cornet (@alizecornet),Říj 7, 2019 v 1:57 PDT

Které tenistce to podle Vás nejvíce slušelo?
Kateřině Siniakové.
61,8 %
Barboře Strýcové.
10,7 %
Kristině Mladenovicové.
14,6 %
Cori Gauffové.
1,5 %
Marii Sakkariové.
1,9 %
Alize Cornetové.
4,6 %
Donně Vekičové.
2,8 %
Belindě Bencicové.
2,1 %
Celkem hlasovalo 1164 čtenářů.

Reklama

  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori