Hlavní obsah

Neuvěřitelné! Nad parádičkou žasli fanoušci i soupeři

Vídeň/Praha

Senzační úder zvedl fanoušky ze sedadel a halou burácel potlesk. Někdo zíral s otevřenou pusou, protože podobná paráda se jen tak nevidí. Finálové utkání čtyřhry mezi duem Joe Salisbury, Rajeev Ram a párem Lukasz Kubot, Marcelo Melo nabídlo ve Vídni parádní podívanou. O vítězích turnaje musel rozhodnout až super tie-break a diváci si vychutnávali parádní bitvu. Na největší parádu se můžete podívat v přiloženém videu

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Tenista Salisbury předvedl neskutečný tweener.Video: sntv

 
Článek

Divil se Joe Salisbury, divili se i jeho soupeři, kteří se jen nevěřícně otočili za letícím míčkem. Britský tenista sklidil ohromný aplaus. V úvodním setu finále čtyřhry na turnaji ve Vídni totiž předvedl parádní kousek. Za stavu 5:3 byli na podání soupeři Salisburyho a Rajeeva Rama.

Brit returnoval a vrátil se k síti, jeden z dalších míčků však letěl do rohu k základní čáře. Už to vypadalo, že fiftýn získá dvojice Lukasz Kubot, Marcelo Melo, avšak Salisbury to nevzdal. Běžel tryskem za míčkem a pak předvedl ohromující tweener. Soupeři se za míčkem jen udiveně ohlédli.

I když byli z toho, co Salisbury předvedl v šoku, makali dál a snížili na 4:5. Avšak následný game získali hladce Salisbury s Ramem a první set tak urvali poměrem 6:4. Druhá sada nabídla také napínavou podívanou. Nakonec se ve zkrácené hře více dařilo Kubotovi s Melem.

Utkání tak dospělo do super tie-breaku. Ten ovládli Salisbury s Ramem 10:5 a mohli se radovat ze zisku druhého letošního titulu. Ten první vybojovali na jaře na turnaji v Dubaji. Poté si zahráli finále ještě na několika akcích, ale neuspěli.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články