Hlavní obsah

Místo opalování vyrazily za dobrodružstvím. Kdo vylekal na dovolené tenisovou krásku?

Praha

Mají po sezoně, a tak vyrazily k moři. Tenistky svou dovolenou většinou tráví v teple a své fanoušky na sociálních sítích zásobují fotografiemi v plavkách. Najdou se však i takové, které se místo povalování raději vydají za dobrodružstvím. Třeba Maria Šarapovová navštívila gorily ve Rwandě, Bianca Andreescuová cestovala po Evropě a Garbiňe Muguruzaová vylezla na Kilimandžáro.

Foto: Sport.cz

Maria Šarapovová.

Článek

Kvůli potížím s ramenem nestihla Maria Šarapovová celou sezonu. Teď už se ze zranění zotavila a vyrazila stejně jako její kolegyně na dovolenou. Bývalá světová jednička nyní cestuje po Africe. V Botswaně se vyfotila se lvy a přiznala, že jí vylekalo, když zařvali, v národním parku ve Rwandě pak navštívila gorily horské.

Letošní vítězka US Open Bianca Andreescuová se zase vydala na cestu po Evropě. „Euro výlet po sezoně,“ napsala kanadská tenistka k fotografii z Paříže, kde své putování začala. Poté pátá hráčka světa, která se v žebříčku posunula od začátku roku o sto dva míst, zavítala do italského Milána a švýcarských Alp.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Euro trip this off szn 🤩 next stop > Milano

Příspěvek sdílený Bianca (@biancaandreescu_),Lis 7, 2019 v 8:58 PST

Dobrodružství místo opalování si vybrala Garbiňe Muguruzaová. Španělská tenistka se vydala na nejvyšší africkou horu Kilimandžáro. „Překročili jsme vodopády, řeky, jeskyně, útesy, ale nejtěžší byly ledové noci,“ přiznala na sociálních sítích s tím, že spaní ve spacáku pod stanem, kdy klesaly stupně pod nulu, nebylo příjemné. Ale zvládla to.

Místo do tepla se do zimy vydala také Elise Mertensová. Belgická tenistka vyrazila na Island. Tam už třeba stihla navštívit Modrou lagunu, známé geotermální lázně nacházející se v lávových polích. „Jedna z nejkrásnějších zemí, jakou jsem kdy navštívila,“ napsala letošní vítězka turnaje v Dauhá k fotografii na sociální sítě.

Reklama