Hlavní obsah

Mejdan! U stolu plno! Tenisový vtipálek překvapil

Narozeniny si představoval jinak, v tenisovém fofru by si je Stan Wawrinka určitě za normálních okolností připomenul někde ve světě při cestách po turnajích, ale v době koronavirové je vše jinak. Času je spousta, ale doba není tak úplně příhodná pro mejdany. Tedy určitě ne nějaké viditelné. Přesto nakonec s oslavou mohl být spokojen. Asi jeho žádné jiné narozeniny nepoutaly takovou pozornost jako ty poslední polokulaté pětatřicáté.

Foto: Sport.cz

Švýcarský tenista Stanislas Wawrinka na archivním snímku z turnaje v mexickém Acapulku.

Článek

S vtipem přistoupil k oslavě švýcarský vítěz tří grandslamových turnajů, matador, který vždy dokázal poutat pozornost nejen tenisovými dovednostmi. Na sítích připomněl, jak překvapivě na konci března naložil s významným osobním datem.

„Nic mi nezabrání oslavit narozeniny," napsal na sítě. Nepříjemnou dobu ozvláštnil filmovým trikem. Nezůstal u stolu sám s lahví. Pět dalších jedinců tam nakonec sedělo s ním, šestý obsluhoval. Co na tom, že všichni byli jeden a tentýž...

S fanoušky si pohrává i v dalších videích, ale užívá si také jinak. Pochlubil se i tím, že  zahájil grilovací sezonu, což by se mu za normálního tenisového provozu povedlo nejspíš jen těžko.

Reklama

Související témata: