Hlavní obsah

Česká tenisová láska: Jsi pro naši princeznu to nejlepší!

Příběh jako z Hollywoodu. Vztah kdysi elitních českých tenistů Radka Štěpánka a Nicole Vaidišové je cokoliv, jen ne tuctový. Slavný pár si prošel celou řadou radostí i zklamání, teď však, jak se zdá, vše jde tím nejlepším možným směrem. Poslední příspěvek populárního Štěpce, který uveřejnil na sociálních sítích, o tom mluví jasně.

Foto: Jaroslav Legner / CNC / Profimedia, Profimedia.cz

Radek Štěpánek s Nicole Vaidišovou a dcerkou Stellou

Článek

Oba poznali, jak chutná tenis v absolutní světové špičce. Radek Štěpánek to dotáhl na osmé místo světa, Nicole Vaidišová byla ještě o místo výš. Zatímco však karvinský rodák ze své kariéry vymáčkl maximum včetně dvou daviscupových titulů, kariéra jeho přítelkyně skončila kvůli ztrátě motivace a později i zdravotním problémům až zbytečně brzy.

Velký krok mimo prostor ohraničenými bílými lajnami přišel pro oba v roce 2010, kdy si po velkolepém obřadu řekli v katedrále svatého Víta v Praze své ano. O tři roky později se však jejich vztah rozpadl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Happy B-day to my Queen @nicolevaidisova and the best mum our little princess can wish for❤️

Příspěvek sdílený Radek Stepanek (@radek_stepanek),Dub 23, 2020 v 8:24 PDT

Divokým turbulencím však nebyl konec. V roce 2018 k sobě opět našli cestu, následovalo i narození dcerky Stelly, která přišla na svět 6. července. O tři měsíce později se český bojovník s kariérou v pražské O2 areně definitivně rozloučil a užívá si života po boku své partnerky.

Že lze na nepovedenou "první manželskou etapu" navázat v mnohem povedenější rovině, potvrzuje karvinský rodák i na sociálních sítích. Své partnerce blahopřál k nedávným 31. narozeninám slovy, která ji musela potěšit. "Všechno nejlepší, moje královno. Jsi nejlepší maminkou, jakou si naše malá princezna mohla přát," vysekl poklonu norimberské rodačce Štěpánek.

A nabízí se tak otázka. Může se malá Stella těšit na sourozence?

Reklama