Hlavní obsah

Williamsová si zahrála sama proti sobě. Její video je hitem sociálních sítí

Beverly Hills/Praha

Fiftýn pro Williamsovou. Americká tenistka Serena Williamsová ve videu na sociální síti Tik Tok svým fanouškům ukázala, že si v době pandemie koronaviru konečně našla rovnocennou soupeřku pro tréninkový zápas. Na zahradě za svým domem v Beverly Hills si zahrála cvičný duel sama proti sobě. Sestříhané záběry, které nedávno umístila na sociální sítě, pobavily mnoho jejích příznivců.

Foto: Sport.cz

Americká tenistka Serena Williamsová na kurtu. Ilustrační foto

Článek

Sportovní hvězdy to mají s udržením formy v době pandemie koronaviru složité. Tenisté, zvyklí létat na turnaje po celém světě, se navíc podle všeho na dvorce věhlasných podniků jen tak nevrátí. S vtipným řešením teď přišla třiadvacetinásobná grandslamová šampionka v singlu Serena Williamsová.

Osmatřicetiletá rodačka z Michiganu natočila na zahradě za svým domem vtipné video, na kterém si střihla cvičnou výměnu sama proti sobě. Z vítězného balonu se nakonec radovala Serena v červeném úboru. „Jsi tvrdá," řekla pak sama sobě. „Nejsi tak špatná," odvětila jí druhá Williamsová.

Aktuálně devátá hráčka žebříčku WTA je na sociálních sítích hodně aktivní i během karantény. Na Instagramu ji sledují miliony fanoušků. Nedávno například v jednom z videí žertovala, že trénovala čtyři dny v kuse údery o zeď.

Reklama

Související témata:
  Bejlek - Blinkovová dnes 19 : 45
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík