Hlavní obsah

Tenisová kráska už vyhlíží rande s fanouškem a očekává zábavný večer

Praha

Rande mezi tenisovou kráskou Eugenií Bouchardovou a jejím fanouškem se nejspíš opravdu uskuteční. Dvaadvacetiletá Kanaďanka po prohrané sázce slíbila, že své slovo dodrží a s vítězem by se ráda již brzy sešla.

Foto: Kin Cheung, ČTK/AP

Eugenie Bouchardová.

Článek

Když před pár dny John Goehrke reagoval na tweet Eugenie Bouchardové, ani v tom nejbláznivějším snu by ho nenapadlo, jaký zájem o svou osobu tím vyvolá. Finále Super Bowlu sledovala řada známých sportovců a mezi nimi i dvaadvacetiletá Bouchardová. Ta už si byla jistá výhrou Atlanty, a tak se o své dojmy chtěla podělit i se svými fanoušky. „Věděla jsem, že Falcons vyhrajou,“ napsala na Twitter.

Toho se chytil právě Goehrke a zeptal se jí, pokud by zvítězili Patrioti, zda by s ním šla na rande. Kanaďanka odpověděla kladně a pak se asi nestačila divit tomu, co se odehrávalo na hřišti. Patrioti neuvěřitelným způsobem zápas otočili a nakonec finále ovládli. Sázku tedy prohrála a Goehrke netrpělivě očekával, jak na to tenisová hvězda zareaguje.

A Bouchardová všechny překvapila. „Tak...kde bydlíš?“ zeptala se vítěze. A od té chvíle byl o dvacetiletého studenta marketingu neskutečný zájem. Z odvážného mladíka se stala obletovaná hvězda. „Jen jsem si říkal, že ještě není konec, že jí zkusím napsat. Vím, že svým fanouškům často odpovídá, že ale mou sázku přijme a bude s ní souhlasit, to jsem si nemyslel,“ přiznal Goehrke na webu Kansascity.com.

O otázky na téma, zda opravdu své slovo dodrží, neměla nouzi ani Bouchardová. „Byla jsem příliš sebevědomá. Je to ale zábavné. Určitě chci svůj slib dodržet a dotáhnout to do konce, řekla v rozhovoru pro TSN čtyřiačtyřicátá hráčka světa. „Pozvu ho na turnaj a doufám, že se projeví jako gentleman a zorganizuje zábavný večer,“ dodala tenistka, která by Goehrkeho mohla v březnu vzít na turnaj v Indian Wells nebo do Miami.

Co na to samotný vítěz? „Bude záležet na tom, kde se potkáme. Určitě to ale zaplatím. Asi budu trochu nervózní. Eugenie ale vypadá jako milá holka, takže si myslím, že to bude v pohodě. Budu určitě víc natěšený než nervózní,“ uzavřel šťastný výherce.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori