Hlavní obsah

Tenisovou raketu do ruky, brusle na nohy a hurá na led. Jak to chorvatské hvězdě na kluzišti šlo?

Tenis na lodi, na střeše luxusního hotelu, nebo na pláži už není ničím neobvyklým a mnoho hráčů již dostalo možnost si na těchto netradičních místech zapinkat. Podobné zpestření si připravili pro Donnu Vekičovou pořadatelé turnaje v Nottinghamu. Ti chorvatskou tenistku vyzvali, aby si zkusila zahrát na ledě.

Foto: Profimedia.cz

Donna Vekičová.

Článek

Místo sportovních bot nazout brusle, na kolena a lokty si vzít chrániče. Takhle vymóděná si šla zkusit zapinkat Donna Vekičová. Led, toto netradiční místo pro tenis vybrali pro chorvatskou hráčku pořadatelé turnaje v Nottinghamu. Na kluziště umístili síť a legrace mohla začít.

Na jedné straně stála Vekičová, na druhé hokejista Robert Lachowicz, útočník klubu Nottingham Panthers. Zatímco na Vekičové bylo znát, že si na bruslích není úplně jistá a že je ráda, že stojí, Lachowicz byl s raketou v ruce přeci jen aktivnější. Oba pak pro místní rádio uvedli, že se hodně bavili.

Donna Vekičová obhajuje v Nottinghamu titul, který tady loni překvapivě získala, když ve finále porazila domácí hráčku Johannu Kontaovou. Jednadvacetiletá Vekičová se letos v prvním kole hodně nadřela, když Britku Gabriellu Taylorovou porazila až po setech 7:5, 5:7 a 7:6. Ve čtvrtečním osmifinále na dvaačtyřicátou hráčku světa čeká Běloruska Vera Lapková, která je v žebříčku na osmdesátém čtvrtém místě.

Reklama