Hlavní obsah

Těžký test na úvod US Open! Česká tenistka zpívá o bublině v New Yorku

New York/Praha

Její úvodní zápas na US Open se kvapem blíží, přesto si Karolína Muchová našla čas, aby na chvíli odložila tenisovou raketu a se svými fanoušky se v krátké hudební etudě vyznala z pocitů, situace a prostředí pandemií koronaviru ovlivněného grandslamového turnaje. Na kytaru ji při tom doprovázel její kondiční trenér Jaroslav Blažek.

Foto: Frank Franklin II, ČTK/AP

Karolína Muchová na turnaji v New Yorku.

Článek

„Tři dny byly v pohodě, teď už jsem ve stresu, když čekám na výsledky svého testu na covid," zpívá česká tenistka anglicky s rouškou na ústech ve skladbě, kterou zveřejnila na svém Instagramu. Text však končí optimisticky. „Díky všem, kdo se budou dívat a fandit nám. Hodně zábavy, užijte si to! Sejdeme se na kurtu."

US Open začíná v pondělí a hraje se bez diváků za přísných hygienických podmínek. Čtyřiadvacetiletou rodačku z Olomouce, aktuálně 26. hráčku světového žebříčku WTA, nečeká na úvod v New Yorku procházka růžovou zahradou. V úvodním kole změří síly s dvojnásobnou vítězkou turnaje Venus Williamsovou z USA, s níž dosud v kariéře na okruhu nehrála. Jejich souboj na kurtu Arthura Ashe zahájí takzvanou night session ve středu v 1:00 SELČ.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

How we shortening our time in between practises😄 @usopen @wta @adidastennis ——————————— Well here I though Before I go today to work I will write a short report About the bubble in NY✍🏻 was 3 days of calm Now I got bit stressed Waiting for the results Of my covid test👃🏼 Lets get some coffee Cuz I made it through Luckily there is just 20 people standing in a queue😭 On my way to the shuttle Where did I leave my brain? Forgot to fill out questionarie Like I do every day.✅ My god my god So many things to discuss But thats all right we still have like 2 hours In the bus🚌 its all good, all fine Lets be satisfied Even though we cant hang out And gotta stay inside We still can play and do what we love Might make us more unite It Might make us unite You never know🙋🏽‍♀️ Ashe’s stadium See the words of a wise man “Start where you are. Use what you have. Do what you can”.💪🏾 Feeling so blessed Its such a magical place now everyone wearing mask So I cant recognize one face😷 And no fans, not easy But when in the zone I can hear you clapping Right from your chair at home🙌🏿 Stands may be empty And its quite a contrast But US OPEN 2020 You still will be a blast😎 So thanks to all who’s watching n cheering for our sport We Starting on monday And its not gonna be short Have fun, enjoy y’all See you on the court.👋🏾

Příspěvek sdílený Karolína Muchová (@karolinamuchova),Srp 30, 2020 v 2:55 PDT

Muchová v přípravě na US Open skončila na turnaji v New Yorku ve druhém kole. Na akci, která se obvykle koná v Cincinnati, ale kvůli koronaviru se konala ve Flushing Meadows, podlehla Japonce Naomi Ósakaové 7:6, 4:6 a 2:6.

Reklama

Související témata: