Hlavní obsah

Hofmann si rozmyslel odchod ze Slovácka a prodloužil s klubem smlouvu

Uherské Hradiště

Fotbalový obránce Stanislav Hofmann si rozmyslel plánovaný odchod ze Slovácka do zahraničí a v klubu z Uherského Hradiště prodloužil smlouvu do konce příští sezony. Účastník kvalifikace Evropské konferenční ligy o tom informoval na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Slovácka Stanislav Hofmann.

Článek

"Jednání okolo se táhla strašně dlouho a já již nechtěl čekat jednak kvůli rodině, ale i já sám jsem chtěl co nejrychleji naskočit do přípravy. Mám velkou motivaci pokračovat ve Slovácku už kvůli pohárům, navíc tým až na (Jana) Klimenta zůstal pohromadě a zůstal i trenér. Nakonec jsme se tedy s panem (výkonným ředitelem klubu Petrem) Pojezným domluvili na další spolupráci," uvedl Hofmann.

Jednatřicetiletý stoper do Slovácka přišel v létě 2012 z Mostu. V nejvyšší soutěži Hofmann odehrál 160 zápasů a vstřelil 13 gólů. V minulém ročníku pomohl Slovácku k historickému čtvrtému místu v tabulce a postupu do 2. předkola Evropské konferenční ligy, kde svěřenci trenéra Martina Svědíka vyzvou bulharský Lokomotiv Plovdiv.

"Jsme rádi, že se nám nakonec povedlo dohodnout se se Standou na jeho pokračování v našem klubu. Hráč i kabina se vzájemně dobře znají a mám radost, že zůstává další z hráčů, kteří se podepsali pod nejúspěšnější sezonu v historii klubu," řekl sportovní ředitel Slovácka Veliče Šumulikoski.

Reklama

Související témata: