Hlavní obsah

OBRAZEM: Real Madrid odehraje letošní Ligu mistrů v oranžovém

Madrid

Španělský gigant Real Madrid představil nové dresy pro letošní ročník fotbalové Ligy mistrů. Poprvé v historii budou oranžové. Jedním ze tří hráčů, kteří se před novináři ukázali, byl i velšský záložník Gareth Bale, jenž do Bílého baletu zamířil z Tottenhamu za rekordních 100 miliónů eur (2,56 miliardy korun). Kromě něj byli přítomni i brazilský bek Marcelo a francouzský útočník Karim Benzema.

Foto: Sport.cz

Marcelo, Benzema a Bale pózují v nových dresech pro letošní ročník Ligy mistrů.

Článek
Fotogalerie

Až nastoupí hráči Realu do zápasů Champions League, tak nebudou mít tradiční bílé, ani loňské modré, nýbrž oranžové dresy. „Vypadají velice dobře. Je to velmi světlá barva. Doufejme, že nám dodají energii a sílu k tomu, abychom soutěž vyhráli," řekl Benzema.

Novou barvu budou mít i brankáři. Pro Diega Lópeze a Ikera Casillase je nachystán modro-fialový.

Španělský velkoklub čeká na vítězství v nejprestižnější evropské soutěži už 11 let. Naposledy se radoval z triumfu v sezóně 2001/2002, kdy ve finále udolal německý Bayer Leverkusen 2:1. Rozhodující trefu tehdy zaznamenal francouzský středopolař a současný asistent trenéra Realu Zinedine Zidane.

Svoji letošní pouť za ušatým pohárem začnou svěřenci kouče Carla Ancelottiho v úterý 17. září od 20:45 na půdě tureckého Galatasaraye Istanbul.

Reklama

Související témata: